Ontwaken in Kleinwalsertal

Ontwaken doen we vandaag met prachtige winterse beelden vanuit onze partnergebieden. We hebben de leukste webcambeelden verzameld vanop Bergfex. Verwacht je aan prachtige taferelen, wetende dat het nog maar oktober is, is dit toch enorm leuk. Bij mij begint het nu enkel harder te kriebelen. Wie is er allemaal klaar voor de winter? Toch meer fan van de herfst, dan kan je nog altijd even hier klikken.

Ontwaken met prachtige winterbeelden

Wauw, Gargellen ziet er al prachtig uit. Dit leuke gebied in het Montafon ziet mooi wit deze ochtend. Indien je hier al op vakantie bent geweest herken je het zeker. Wat fijn toch! Indien je op wintersport richting het Montafon gaat, moet je zeker een dagje richting Gargellen. Een toplocatie voor diepsneeuwliefhebbers.

Ontwaken in gargellen

Ook in Innsbruck ziet het weer mooi wit, HEERLIJK! Wil je deze prachtige partner deze winter bezoeken, dan kan je hier alvast meer informatie vinden. Zeker tijdens de Kerstperiode is de oude stad prachtig om te bezoeken. Gezelligheid, leuke winkels, lekker eten, Innsbruck heeft het allemaal.

Ontwaken in Innsbruck

Dan nog even richting Obertauern, hier ziet het gewoon wit op 1700 meter! Take me there please, iemand. Want geef nu toe, sneeuw is toch veel leuker dan die regen hier in Nederland en België? 🙂

Ontwaken in Obertauern

Ook St.Anton am Arlberg ontwaakt met een laag sneeuw. Leuk beeld hier vanop een hoogte van 1860 meter.

Ontwaken in St Anton Am Arlberg

We zien ook een klein laagje sneeuw in Zell am SeeKaprun. Heerlijk vroeg hier nog, de hoogte van deze foto is 1950 meter.

Ontwaken in Zell am See

Dat waren enkele van onze partnergebieden, nu even door naar de andere gebieden in de Alpen. Volgend plaatje komt van Lech –  Zurs am Arlberg. Lech- Zurs am Arlberg ligt naast ons partnergebied St. Anton am Arlberg en is het duurdere deel van deze prachtige regio.

Ontwaken in Lech

Ook in Ischgl hebben ze een laagje sneeuw gekregen, hier zien we het funpark Idalp op onderstaande foto.

Ontwaken in Ischgl

Zo dat waren al de eerste beelden van enkele gebieden in de Alpen. Ik kan niet wachten om zelf terug in de sneeuw te zijn. Aftellen maar ;). Hebben jullie ook zo’n zin in de winter van 2017/2018?

Categorieën: Fotobericht

Cescia

Spendeert haar winters het liefst in Het Montafon op haar Snowboard. Daarnaast heb ik een "gezonde" sweaterverslaving en ben ik een echte sneakerjunkie. :) Ik leef van dag tot dag!

4 reacties

Gesloten voor reacties.