FOT_53034480

Foto: Guillaume Lucazeau

Savoie Mont Blanc, de noordelijke departementen in de Franse Alpen, vormt het droomdecor voor elke hobbyfotograaf. Doe daarom mee aan de Savoie Mont Blanc fotowedstrijd! Ga jij deze winter naar een skigebied in Haute-Savoie of Savoie dan kun jij meteen gaan voor een complete wintersportvakantie voor 2 personen in de volgende winter. Kijk dus snel in welk Frans Departement jouw skigebied ligt. Is dat Haute-Savoie of Savoie dan kun je meedoen.

Wat kun je winnen?

  • Hoofdprijs: accommodatie en skipas voor 1 week voor 2 personen in SMB-skigebied naar keuze¹
  • Tweede prijs: voor 2 personen een weekskipas in een SMB-skigebied naar keuze²
  • Derde prijs: voor 1 persoon een weekskipas in een SMB-skigebied naar keuze³
  • Vierde tot tiende prijs: SMB pet of T-shirt

Niet mis dus! 1) vanaf minimale deelname 500 foto’s; 2) vanaf minimale deelname 250 foto’s; 3) vanaf minimale deelname 50 foto’s

savoie-mont-blanc-guillaume-lucazeau-4

Foto: Guillaume Lucazeau

Als je een wintersport in Frankrijk geboekt hebt, is er een goede kans dat je inderdaad naar Savoie Mont Blanc gaat. Want alles valt daaronder van de Portes du Soleil in het noorden tot de bekende skigebieden in de Maurienne – zoals Les Sybelles en Valfréjus – in het zuiden. In het midden liggen de megaskigebieden die elke wintersporter tenminste van naam kent: Les Trois Vallées (Les Menuires, Val Thorens, Méribel en Courchevel) en Paradiski (Les Arcs en La Plagne), Espace Killy (Val d’Isère en Tignes).

Meedoen is heel simpel! Stuur je foto in via het formulier op deze actiepagina en noem welk skigebied het is, in welk skidorp je accommodatie had en geef een toelichting. Je foto komt dan automatisch te staan op deze webpagina. Er is maar één foto per persoon mogelijk. Dus doe je best en kies zelf de beste, de mooiste.

OCT15-SEPT20-PIH006

Savoie Mont Blanc / Martelet

De fotowedstrijd loopt tot begin april 2016. Je hebt dus veel tijd. Ben je echt hobbyfotograaf zou je zelfs wel een korte trip kunnen boeken speciaal om op jacht te gaan naar die ene droomfoto van winter 2016-2017. Grijp je kans en doe mee!


Hajo

Hajo Smit studeerde in 1991 cum laude af als meteoroloog, milieu- en klimaatdeskundige. Hij stopte na 3 "hele bijzondere" dagen bij het KNMI met zijn eerste academische baan en werd skileraar en natuurgids. Tussendoor was hij actief als tekstschrijver en vertaler. Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het Nederlandse inline skaten als hoofdredacteur van een skate magazine en organisator van een groot Red Bull event in Valkenburg. Na een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk begon hij in de winter van 2006 te bloggen op het snijvlak van wintersport en winterweer. Die winter in Königsleiten leerde Hajo in Oostenrijk ook paragliden. Tussen 2011 en 2017 nam zijn eigen website wintersportweerman.nl gewoon vanuit Nederland een zeer grote vlucht. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk om het paragliden weer op te pikken en tandempiloot te worden. Tijdens covid viel de sponsoring van wintersportweerman weg en werkte Hajo acht maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht hij in Hinterglemm waar hij ook weer actief werd als tekstschrijver. Wintersportweerman.nl behaalde dat seizoen een gigantisch bezoekersrecord van 70.000 unieke bezoekers op een dag. Sinds de zomer van 2023 runt Hajo in Zell am See Kaprun zijn eigen tandemparagliding bedrijf vip-paragliding.com.

12 reacties

Gesloten voor reacties.