Een paradijs voor jong en oud, de ideale zomerbestemming.

Kleinwalsertal
Lees verder >

Een zomervakantie waar je nog lang gaat van nagenieten!

Les Menuires
Lees verder >

Wandelen, mountainbiken, klimmen, dat kan je hier in de mooie natuur.

les menuires
Lees verder >

Les Menuires biedt betaalbare gezellige accommodatie en een schitterende omgeving om jezelf in te verliezen.

Knal moeiteloos de bergen op met een e-bike.

Grenzenloos Wandelen in Kleinwalsertal
Lees verder >

Rondom de bergen en de prachtige kleurrijke wereld van Kleinwalsertal. Boek nu jouw wandelvakantie met de speciale zomerweken.

LES MENUIRES
Lees verder >

Een sportieve gezinsvakantie kan je perfect vinden in Les Menuires.

De leukste zomerevenementen voor het hele gezin.

Trek je wandelschoenen aan en ga erop uit in Loser.

Renault Kadjar
Lees verder >

Samen op avontuur

les menuires
Lees verder >

Les Menuires biedt betaalbare gezellige accommodatie en een schitterende omgeving om jezelf in te verliezen.

VAL d'anniviers
Lees verder >

Via ferrata, bungy-jumpen of parapente, je kan het hier allemaal.

Zell am See Kaprun inderdaad weer even mooi wit en twee weken Stephanie?

check ook eens

19 Reacties

 1. Skiwi schreef:

  Ik veronderstel dat je weinig over de vooruitzichten voor dit weekend voor de Oostenrijks noordkant zegt omdat er weinig positief te vertellen valt?

  • Hajo schreef:

   Dit is altijd zeer bruikbaar als je beetje Duits kunt: http://wetter.orf.at/oes/prognose

   • Skiwi schreef:

    Check!
    Zaterdag lijkt nog te gaan meevallen, zondag en maandag wellicht aantrekkende zuidföhn.
    Aangezien we dan inneralpien en vrij hoog zitten (Samnaun/Ischgl en Serfaus) maak ik me om de temperatuur niet zo veel zorgen, de wind lijkt voor de hogere gebieden wel een probleem te gaan worden, althans vooral volgens de EC dat in het hooggebergte tot 6-7 beaufort vooropstelt voor zondag en maandag. GFS lijkt op dat vlak iets hoopvoller, maar ik ben er niet helemaal gerust op dat sommige hogere liften zullen gaan sluiten.
    Veel wolken en weinig zon zullen we sowieso rekening mee moeten houden.
    Jammer, maar ’t is niet anders. ‘k Ben al blij dat we hoog genoeg zitten om eventuele regen te kunnen ontlopen…

  • Asten (Harmelen) schreef:

   Skiwi… volgens mij zit je net als wij vrij hoog toch?.. Lijkt me prima skiweer te worden. Vorig jaar hebben we erg warm weer gehad (hele week zelfs ’s nachts niet onder nul en heerlijk geskiet). Dit jaar lijkt komende week in ieder geval ’s nachts kouder te verlopen met vriestemperaturen. Ook is er sprake van relatief droge lucht dus zeker op de noordhellingen blijven de condities boven de 1.500 meter prima.. Wij stappen morgenochtend in onze Alfa op weg naar een heerlijke skiweek in Hoch Krimml.. sneeuw genoeg !

   • Skiwi schreef:

    Inderdaad, hoog genoeg om geen regen te hebben, dus in de pistekwaliteit maak ik me niet zoveel zorgen.
    De mogelijke wind en bewolking (mist op de hogere pistes) zijn wel mogelijke spelbrekers natuurlijk

 2. Michel Janse schreef:

  @hajo wij gaan de 17e zoals elk jaar nog even met een vriendenclub naar @zillertal arena Gerlos. Ik lees je link van letter ORF en onderaan staat:
  “Am Mittwoch sonnig und warm mit 10 bis 19 Grad am Nachmittag” haha dat wordt weer bikini ski net als alle voorgaande jaren.
  Is nog ver weg maar altijd leuk om te lezen. Ben jij het eens met de ORF?

 3. Izaak schreef:

  Hajo doe je nog een nieuw bericht op dutchweek.nl voor dutchweekend Italia? Staat nog een oude. Zeker gezien de ontwikkelingen met zuidkant dump interessant voor alle deelnemers. We hopen natuurlijk wel op zon vanaf woensdag de 18e. ECMWF is hoopvol in dat licht.

 4. Marco schreef:

  Hier in NL dus geen schaatskansen meer. Maakt niet uit. Vandaag de Langereistocht met de fiets gedaan. Heerlijk. Foto’s staan op Facebook in de groep Weercafé (meld je ook aan voor deze groep:-)

 5. Hajo schreef:

  CNN heeft het nieuws van het sneeuwrecord in de Apennijnen opgepikt.. in Capracotta schijnt 256cm gevallen te zijn in 24uur. Is nu dus een officieus record. Officieel WMO zal nog wel even duren. Zie: http://edition.cnn.com/2015/03/10/europe/italy-possible-snow-record/index.html

 6. Hajo schreef:


  Bart stuurt deze uit Mayrhofen…

 7. Gomar schreef:

  Vandaag getuige geweest van een 1-motorig vliegtuigje dat bij het vertrek naast de startbaan schoot in Avoriaz. Het vliegtuig ging onder de stoeltjeslift door waarin wij zaten, en reed daarna een blauwe piste op waar nietsvermoedende mensen aan het skiën waren. Wij zagen op het laatste moment 2 vrouwen aan komen skiën waarvan er 1 geraakt zou zijn door het vliegtuig. In het lokale nieuws wordt er melding gemaakt van 1 gewonde van wie een gedeelte van haar hand geamputeerd zou zijn. Het gaat om een 55 jarige vrouw van poolse nationaliteit. Gruwelijk om dat te moeten zien.

 8. Marco schreef:

  Serieus? Heftig zeg…..

 9. getjo schreef:

  Het wordt bikini skien volgende week hoor ik net

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.