champéry
Lees verder >

Zover je kunt kijken kun je wintersporten. Kabelbanen of stoeltjesliften lopen van Champéry naar het skigebied Portes du Soleil, één van de grootste samenhangende skigebieden ter wereld

Champéry
Lees verder >

Een prachtig dorpje met een zeer nice skigebied in het grote Les Portes du Soleil in Zwitserland. Omhoog met de gondel en wintersporten in de speeltuin van sneeuw!

Val Gardena
Lees verder >

Beleef een top vakantie in Val Gardena. Geniet van de Dolomieten in dit winterparadijs.

champéry
Lees verder >

Op zoek naar een sneeuwzeker bestemming wat ook nog betaalbaar is, gezellig, en een fantastisch skigebied heeft?

Kleinwalsertal
Lees verder >

In Oostenrijk in de gondel stappen en naar beneden skiën in Duitsland. Met één skipas brengen 47 gondels en liften u in de 2 landen op de berg.

Kleinwalsertal
Lees verder >

Op u en uw liefsten wachten onvergetelijke winteravonturen!

De ultieme vakantiebestemming voor de wintersporter.

Kleinwalsertal
Lees verder >

Ga tot het uiterste in het Kleinwalsertal!

champéry
Lees verder >

Voor jong en oud een geweldig gebied om te genieten van een welverdiende wintersport. Een gebied wat alles in huis heeft om mooie herinneringen te maken!

champéry
Lees verder >

Een prachtig dorpje met een zeer nice skigebied in het grote Les Portes du Soleil in Zwitserland. Omhoog met de gondel en wintersporten in de speeltuin van sneeuw!

Zell am see - kaprun
Lees verder >

Een onvergetelijke wintervakantie!

In het Montafon vind je vier skigebieden met elk een eigen charme. Het familiepareltje Kristberg. Golm voor gezinnen met grotere kinderen. Gargellen voor wie ultieme sneeuwzekerheid eist. En Silvretta-Montafon als topper.

Wintersport sneeuwhoogte foto van de dag… van gisteren

check ook eens

2 Reacties

  1. Jochem schreef:

    Ah, dat verklaart die postzegel-formaat foto’s die we hier vaak langs zien komen. Jammer, die foto van Esther ziet er in het klein al mooi uit, met die schaduwval.

    Behalve de Chocomel zien we ook nog Heineken viltjes. Misschien een Hollandse Apres-Ski bar?

    Heb je nog een paar mooie video-verslagen van je vakantie Hajo?

  2. Hajo schreef:

    @Jochem: ja ik ga een leuke edit maken in iMovie. Kan nog weekje duren voor ie af is. Echt heel erg schokkend zal het niet zijn (dat moet wel mn video worden van de aankomende reis eind januari naar Les Arcs!). Leuk is om te melden dat het hele reisgezelschap inclusief oma’s, tante & oom en ons gezin laaiend enthousiast zijn over de Noorwegen Hafjell wintersport. Ik was al enthousiast, maar ik ben blij dat mijn beeld dat je daar met die ferry erheen een topvakantie met jonge kids kunt beleven is helemaal uitgekomen…

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.