Trek je wandelschoenen aan en ga erop uit in Loser.

De leukste zomerevenementen voor het hele gezin.

Grenzenloos Wandelen in Kleinwalsertal
Lees verder >

Rondom de bergen en de prachtige kleurrijke wereld van Kleinwalsertal. Boek nu jouw wandelvakantie met de speciale zomerweken.

Les Menuires
Lees verder >

Wandelen, mountainbiken, klimmen, dat kan je hier in de mooie natuur.

Ontdek het mooiste panorama in dit prachtige stukje Oostenrijk.

les menuires
Lees verder >

Les Menuires biedt betaalbare gezellige accommodatie en een schitterende omgeving om jezelf in te verliezen.

Kleinwalsertal
Lees verder >

Een zomervakantie waar je nog lang gaat van nagenieten!

Een paradijs voor jong en oud, de ideale zomerbestemming.

Renault Kadjar
Lees verder >

Samen op avontuur

Les Menuires
Lees verder >

Beleef een vakantie voor het ganse gezin in Les Menuires.

Renault Kadjar
Lees verder >

Samen op avontuur

Val d'anniviers
Lees verder >

Ontdek de prachtige natuur en de cultuur in deze Zwitserse parel

Wintersport-Arena Sauerland vandaag al weer heel stuk witter

check ook eens

7 Reacties

 1. Joost Amsterdam schreef:

  Ik heb 23 januari nog steeds in mijn agenda staan om te gaan skiën in Winterberg. Ik hou deze datum nog steeds aan.

 2. denise schreef:

  23 januari

 3. Michael schreef:

  Vraagje waarom is willingen nog niet begonnen met kunstsneeuw maken? Eigenlijk het hele seizoen nog niet ook in december niet toen het wel mogelijk was

 4. Sauerlander schreef:

  Omdat dit geen zoden aan de dijk zet. Winterberg produceert de kunstsneeuw ook tegen beter weten in. Op de webcams van vanochtend zie dat het er niet beter op geworden is.
  Ondanks dat Hajo het zo positief brengt, ziet het er voor de Wintersport Arena niet al te best uit.. Morgenmiddag, -avond en nacht mag je wat sneeuw verwachten, maar op donderdag en vrijdag gevolgd door hogere temperaturen en een behoorlijke bak regen. http://www1.wdr.de/themen/infokompakt/wetter/wetter_nrw_ea100_eam-eabf7d3a2546dbfb9d6c107640ae2580.html?eap=8oI34N4hym4RDV6dhKK0OnLYM%2FNzIoiKEQqHYZPZjFxpkU74v6xP%2Bd7htYRzReo%2BbDdl5sZUTmCuC2OmskTACpK2C4%2FEK5EjugWLsGnWIGP7RItF29dM81i6pqatohF8zGcztz6EH4fVXlIX%2FwYeK5sS4vW3JZ86.
  Op de langere termijn af en toe een winterse speldeprik, maar ook hoge temperaturen en veel regen. De 23e zou ik maar uit de agenda halen. 🙁

 5. Ach, dat “tegen beter weten in” sneeuwen heeft Möppi wel al 37 skidagen opgeleverd en – ik sprak Klaus a.k.a. Möppi afgelopen zondag tussen het sleeën op een dik pak kunstsneeuw aan de onderkant van de Poppenberg met mijn dametjes door – een aardige kerstperiode op. Met zijn voorkoelinstallatie (een attractie op zich!) ramt hij er een enorme hoeveelheid sneeuw uit, zelfs bij de grenstemperatuur die je in de grafiek ziet.

  Als de wind niet verkeerd had gestaan (alles waaide naar de -van bovenaf gezien – linkerpiste, terwijl de rechterpiste het meeste sneeuw heeft liggen op het ondferste deel), dan was hij alweer open geweest. Het enige probleemstuk is het bovenste deel, zoals te zien op de cam. Mocht het de komende dagen toch nog even aardig onder 0 kruipen, dan kan het zomaar zijn dat er in het weekend en en ander draait. Die kans acht ik echter niet groter dan 30%. Hopen dat de hoofdrun die ik net in de Amerikaanse kaarten zag doorzet. Heeft echter nauwelijks verfrissende steun onder de leden….

  Harry van den Berg (v.m. hoofd skischool Der Brabander a.k.a. “Der Wetterprophet”)

 6. Een goede link wat betreft de neerslag- en temperatuurverwachting http://wetterstationen.meteomedia.de/?station=104270&wahl=vorhersage (804m NN)
  Voor het skigebied (600-810m NN) moet je er in de regel een halve tot anderhalve graad bij optellen.

 7. Roy schreef:

  Komende nacht redelijke kans op kunstsneeuwproductie. Ook in de dalen goed mogelijk omdat het daar soms kouder kan worden. Morgenfruh anschauhen! 🙂

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.