Ook dit seizoen worden de families met kinderen tot 14 jaar weer verwend in Obertauern. De jonge wintersporters kunnen zichzelf het skiën of het snowboarden aanleren dankzij een geweldig pakket. Ik praat hier natuurlijk over het in Obertauern welbekende; Bobby’s Sneeuwavontuur! Er is nog 1 periode waarin dit pakket wordt aangeboden aan gezinnen met kleine sneeuwmonsters. Deze periode is van 26 maart t/m 2 april 2016. Kort dag wellicht, of voor diegene die last minute gaan misschien perfect. Het is helaas niet in de krokusvakantie, maar heb je kinderen tot 5 jaar, dan is dit echt wel iets om over na te denken. De sneeuw in Obertauern is rond deze tijd altijd goed en voldoende. Buiten dat tref je in maart een heerlijk zonnetje wat weer voordelig is voor het plezier van de kinderen.
csm_familienurlaub_winter_obertauern3_48b757b982

Dit pakket is inclusief verblijf, skipas en 5 dagen skiles of 5 halve dagen snowboardles. De huur van het materiaal is ook allemaal bij de prijs inbegrepen en gebruiken ze 6 dagen, zodat de kleine ook nog heerlijk een dag met de ouders kan skiën. Zelfs de accommodatie en het eten is inclusief. Mocht je ervoor kiezen om met het vliegtuig af te reizen, ziis ook de transfer erbij inbegrepen. Voor de kinderen tot 5 jaar heb je het hele pakket voor €199.  Bij de volle 5 dagen skiles is de lunch tussen de middag niet inbegrepen, maar kan wel worden bijgeboekt. De start van dit arrangement is op zondag of maandag. Reken zelf maar eens uit wat het zou kosten wanneer je al deze opties los van elkaar zou boeken. Nee, zo gek is dit nog niet.

Dan is er nog het arrangement voor de stoere kids van 6 tot 14 jaar. Hierbij zit ook het verblijf, de 5 daagse skiles, of 5 halve dagen snowboardles, de materiaalhuur en de skipas inbegrepen. De skipas krijgen ze voor een duur van 6 dagen! De lunch tussen de middag tijdens de skilessen is hierbij ook niet inbegrepen. De prijs voor dit arrangement is €279.

Dus mocht je werken in de onregelmatige diensten – zoals ik – kun je voor deze optie gaan met je kids die wel leerplichtig zijn. Vraag het na bij de schoolleiding. Als ik het goed heb, kun je de kids 10 dagen buiten de schoolvakanties meenemen. Tenminste, mij is dat wel gelukt. Er zullen hier vast reageerders zijn die ook met dit bijltje gehakt hebben. Laat je horen in de reacties.
csm_familienurlaub_winter_obertauern2_9e0b8ce972

Voor de allerkleinste is er natuurlijk ook wat in Obertauern. De kinderen tot 5 jaar skiën sowieso gratis. Bilbo en zijn 4 vrienden (Anton de adelaar, Gundi de gems, Harry de haas en Ricky het hert) uit de bergen verwelkomen graag de allerkleinste om hen de beginselen van het wintersporten al spelenderwijs te leren.
bibobaer9

Het schatzoeken in de sneeuw is natuurlijk ook dit jaar weer in het programma gestopt. Leuke cadeautjes zullen er gevonden worden door de kids en dit is meestal ook voor de leraren en leraressen één van de leukste onderdelen om met de kids te doen.
csm_familienurlaub_winter_obertauern4_fba75bb9df
Ook schatzoeken voor de volwassenen is er dit jaar wederom bij. Hier zal Marloes je eerdaags van op de hoogte houden. Een tipje van de sluier? Vorig jaar vond deze dame de sleutel van een BMW. Als je daar geen tripje Obertauern voor over hebt…
csm_Gamsleiten-Kriterium_obertauern15_da9a37ac9a

Categorieën: ObertauernTips

Marco

Marco: Geboren 14 november 1976. Fanatiek skiër en natuurliefhebber. Vader van 3 kids en sinds 2011 verbonden aan WSWM. Hierbuiten is Marco werkzaam bij het ministerie van veiligheid en justitie.

7 reacties

Gesloten voor reacties.