WSWM_Captur

Ben jij niet alleen een wintersportliefhebber, maar ook fan van auto’s? Dan heb je het tijdens de après-ski vast graag over de voordelen van verschillende auto’s om mee naar de bergen te rijden. Heb je het al eens over de Renault Captur gehad? Deze vijf dingen weet je vast nog niet over deze crossover!

#1 Heel veel ruimte
Veel bagage én kinderen mee op reis? Geen probleem! De achterbank van de Renault Captur kun je niet alleen neerklappen voor meer bagageruimte, maar ook in zijn geheel naar voren schuiven. Zo kunnen de kids en de ski’s mee.

#2 Nooit meer verdwalen
Uiteraard weet je de weg niet helemaal tot aan het chalet. Met de Captur is dat zo opgelost. Deze crossover beschikt over een R-LINK systeem met de kaart van Europa. Dankzij TomTom HD Traffic is de Captur op de hoogte van de laatste verkeersinformatie en weet bijvoorbeeld welke tunnels dicht zijn. Zo sta je niet voor nare verrassingen tijdens de reis!

#3 Veilig stilstaan op de berg
Moeite met de hellingproef? De Renault Captur helpt je hier graag bij dankzij Hill Start Assist. Als je op een helling staat en de rem loslaat, blijft de auto twee seconden staan. Zo heb je de tijd om op te trekken zonder gelijk naar beneden te rollen.

#4 Afneembare bekleding
De Captur Dynamique uitvoering heeft afritsbare bekleding die je kunt wassen. Super handig met kinderen op de achterbank die behalve klieren ook nog eens kliederen! 🙂

#5 De XMOD uitvoering
De Captur heeft ook een luxe uitvoering: de XMOD uitvoering. Deze uitvoering van de Captur is perfect voor wintersport. De aandrijfkracht van de motor kun je afstemmen op alle omstandigheden, waaronder sneeuw. Dit zorgt voor betere grip op de weg. Het motorvermogen wordt meer gecontroleerd, waardoor als je gas geeft de wielen niet slippen. De uitvoering wordt standaard geleverd met all season banden, deze hoef je niet te vervangen voor winterbanden. Bij de XMOD uitvoering wordt stoelverwarming en een achteruitrijcamera ook standaard geleverd. Heerlijk en handig, toch?

Wil je nog meer weten over de Renault Captur? Op onze website vind je alle informatie over deze crossover om veilig mee naar je wintersportbestemming te rijden.


15 reacties

Gesloten voor reacties.