Kleinwalsertal
Lees verder >

Een zomervakantie waar je nog lang gaat van nagenieten!

Grenzenloos Wandelen in Kleinwalsertal
Lees verder >

Rondom de bergen en de prachtige kleurrijke wereld van Kleinwalsertal. Boek nu jouw wandelvakantie met de speciale zomerweken.

LES MENUIRES
Lees verder >

Een sportieve gezinsvakantie kan je perfect vinden in Les Menuires.

Trek je wandelschoenen aan en ga erop uit in Loser.

Knal moeiteloos de bergen op met een e-bike.

les menuires
Lees verder >

Les Menuires biedt betaalbare gezellige accommodatie en een schitterende omgeving om jezelf in te verliezen.

De leukste zomerevenementen voor het hele gezin.

Wandelvakantie in Kleinwalsertal
Lees verder >

Hier ziet u de natuur in al haar facetten, vindt u talrijke wandelmogelijkheden en populaire cultuurevents.

Kleinwalsertal
Lees verder >

Overwin de bergen, ga op via ferrata in het Kleinwalsertal.

Renault Kadjar
Lees verder >

Samen op avontuur

Een paradijs voor jong en oud, de ideale zomerbestemming.

Kleinwalsertal
Lees verder >

Ontdek de mooiste natuur op 2 wielen, ga fietsen in het Kleinwalsertal.

Vanaf dit weekend West-Europa weer even diep winters

check ook eens

41 Reacties

 1. Asten (Harmelen) schreef:

  Ben wel benieuwd naar de temperaturen zaterdagmorgen vroeg. Ook de laatste GFS run gaat weer voor sneeuwval van vrijdag op zaterdag en opklarend.. Momenteel wordt -6 als laagste temp berekend maar dat zou zo maar een stuk kouder kunnen worden..
  Bizar want ik zit nu in mijn polo in de tuin te genieten van het voorjaarszonnetje..

 2. Geert schreef:

  Bedankt voor de update Frederic…benieuwd wat de sneeuw gaat doen zaterdag. Net als Asten zit ik nu ook ff buiten op terras in t-shirt. Je kan het idd niet geloven dat het weekend gewoon winters wordt met mogelijk zelf nog een aanzienlijk sneeuwtapijt op zaterdag.

  • Frederic schreef:

   Nee idd. Het is het verstandigst momenteel om van slechts een cm sneeuw uit te gaan, in de wetenschap dat er positieve veranderingen mogelijk zijn

 3. Martijn sonnenberg schreef:

  Mooi weerbericht Frédéric ! Je zou niet zeggen dat je weinig tijd hebt… wat betreft dat sneeuwdekje… als het helder is zak dat een koudere nacht als voorspeld heven, maar tegelijk zal het sneeuwlagen dan ook snel verdwijnenonder invloed van de zon. Zelfs bij -15 was 2weken terug alle sneeuw iedere dag vs de auto gesmolten

 4. Bart schreef:

  Zit de hond van oome Joop te likken aan zijn ballen dan zal er veel sneeuw vallen. En geeft tante Jos teveel haar op haar kruis, laat de sneeuwruimer dan maar thuis.

 5. Harm schreef:

  Jongens wat een dag! Vanmorgen vroeg naar Menuires getogen waar we een vroege pauze hadden ingelast vanwege lange rijen door defecte liften. Vervolgens naar de Cime de Caron welke we een paar keer gedaan hebben. Late lunch in Val Thorens en net via de Roc 1/2 terug naar St. Martin de Belleville via de Grand Lac. Deze lag er ook super bij, helemaal tot in het dorp. Hoewel ik de wolken en mist wel miste hebben we genoten. Veel beter wordt het niet..

 6. Remko schreef:

  Na vandaag is het met het voorjaarsgevoel gedaan. Tot eind maart fris.

 7. Henry schreef:

  Za en zond. Hellmannen…. Tja

 8. Patrick schreef:

  We rijden aanstaande vrijdag op zaterdag nacht naar flachau. Hoe wordt het reisweer die nacht?

 9. Asten (Harmelen) schreef:

  GFS 12.00 uur blijft consistent..
  In de loop van vrijdagavond een band met neerslag van noord naar zuid over de LL (1 tot 4 cm). Temperatuur dan al rond of onder nul dus sneeuwval. Dat wordt zaterdagochtend voor veel kids een aangename verrassing !

  • Tobias schreef:

   Onze weerman van NOS houdt het bij natte sneeuw

  • Leo schreef:

   Ben er niet gerust op. De intensiteit is veelal licht en het eerste gaat niet blijven liggen denk ik; er zit inmiddels al aardig wat warmte in de bodem. Los daarvan zal de zon zijn werk doen; overdag zal het ook bij temperaturen onder nul -met of zonder bewolking- snel smelten. De sneeuw die mogelijk zaterdagavond en nacht en mogelijk zelfs ook zondagochtend gaat vallen (buien vanaf de Noordzee én in het zuiden op het westwaarts trekkende hoogtelaag) maakt m.i.wat meer kans. Hoe dan ook: als en indien: snel van profiteren!

   • Daniel schreef:

    Ik denk dat de angel inderdaad in de intensiteit zit. Een felle bui vanaf zee heeft meer kans dan een verpieterend frontje uit de zuid gok ik.

 10. Jorne schreef:

  Werkelijkwaar een formidabele dag op de Hintertux gehad! Bovenop lokaal meer dan 20cm sneeuw zorgde voor topcondities bij steeds meer opklaringen… dreamdays

 11. Roy schreef:

  Tjonge ik ben jaloers op @Harm met die blauwe luchten! Begin de Franse Alpen al bijna te missen als ik dat zie 😉 Vandaag dan eindelijk een paar uur goed zon gehad in de Dolomieten en buiten kunnen lunchen in st. Christina. Gisteren de groene Sella Ronda met aan het eind een uitstapje naar Armentorola en dat was idd een prachtige lange afdaling. (Tip Hans S.) Vandaag dan de oranje Sella Ronda met de klok mee en onderweg de mooiste lift ooit gezien. In Wolkenstein (met blauwe kap en leren verwarmde zetels). Dit gebied is reusachtig. Elke keer als we boven ergens aankomen blijkt er achter de top weer 1 of 2 afdalingen te zitten. Er komt geen eind aan! Je kunt bijna verdwalen terwijl ik al zovaak in megagebieden ben geweest. Vanmiddag een kort filmpje gemaakt ‘ergens’ in Selva! 😉 Komt eraan..

 12. Mark (breda) schreef:

  Niet teveel reclame maken voor dat gebied @Roy. Dan wordt het veel te druk.

  Ver rijden. Tol op Brenner. Een vervelende oversteek in het dorp….allemaal nadelen. 🙂

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.