champéry
Lees verder >

Een prachtig dorpje met een zeer nice skigebied in het grote Les Portes du Soleil in Zwitserland. Omhoog met de gondel en wintersporten in de speeltuin van sneeuw!

val gardena
Lees verder >

nagenoeg de rustmomenten laten je genieten van het echte wintersport gevoel en waar kan dat beter dan in Val Gardena met schitterende vergezichten

Val Gardena
Lees verder >

Beleef een top vakantie in Val Gardena. Geniet van de Dolomieten in dit winterparadijs.

Champéry
Lees verder >

Een prachtig dorpje met een zeer nice skigebied in het grote Les Portes du Soleil in Zwitserland. Omhoog met de gondel en wintersporten in de speeltuin van sneeuw!

zellamsee
Lees verder >

Een perfect gelegen familiegebied is de Maiskogel in Kaprun. Zeer overzichtelijk en genoeg ruimte voor de ultieme wintersport ervaring.

De ultieme vakantiebestemming voor de wintersporter.

val gardena
Lees verder >

Brede pistes, fantastische vergezichten, heerlijke keuken en de prachtige Sella Ronda. Als je hier bent geweest komt je verliefd thuis.

Zell am see - Kaprun
Lees verder >

Ijzige, adembenemende gletsjers en besneeuwde bergen, heerlijke wintervakantie in Zell Am See- Kaprun.

In de winter verandert het dal van Montafon in een waar wintersport paradijs met talrijke mogelijkheden. Na 850 km vanaf Utrecht zit je er al en het zal je niet tegenvallen!

champéry
Lees verder >

Zover je kunt kijken kun je wintersporten. Kabelbanen of stoeltjesliften lopen van Champéry naar het skigebied Portes du Soleil, één van de grootste samenhangende skigebieden ter wereld

Renault Kadjar
Lees verder >

Samen op avontuur

De met sneeuw bedekte Alpen in Montafon tonen natuurliefhebbers, gezinnen, sportfanaten en levensgenieters in de winter al hun facetten.

Rogé Haans terugblik op de zomer van 2017

check ook eens

3 Reacties

 1. Spyfromthesky schreef:

  Nee, niet later. Ik word ook ouder. Gewoon nu die winter. Nog een paar maanden en we weten het.
  De nuance is natuurlijk ook dat Italië een lange ongewone zeer warme zomer heeft gehad.

  Spyfromthesky (Arnold)

 2. Donny schreef:

  Gaan jullie nog een artikel maken over de storm van morgen?

 1. 12 september 2017

  […] hebben we Rogé Haans terugblik op de zomer van 2017 gepubliceerd of we moeten op de valreep de eerste herfststorm van 2017 aankondigen. het wordt een […]

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.