LES MENUIRES
Lees verder >

Een sportieve gezinsvakantie kan je perfect vinden in Les Menuires.

Wandelvakantie in Kleinwalsertal
Lees verder >

Hier ziet u de natuur in al haar facetten, vindt u talrijke wandelmogelijkheden en populaire cultuurevents.

Kleinwalsertal
Lees verder >

Een zomervakantie waar je nog lang gaat van nagenieten!

les menuires
Lees verder >

Les Menuires biedt betaalbare gezellige accommodatie en een schitterende omgeving om jezelf in te verliezen.

De leukste zomerevenementen voor het hele gezin.

Kleinwalsertal
Lees verder >

Overwin de bergen, ga op via ferrata in het Kleinwalsertal.

Ontdek het mooiste panorama in dit prachtige stukje Oostenrijk.

Grenzenloos Wandelen in Kleinwalsertal
Lees verder >

Rondom de bergen en de prachtige kleurrijke wereld van Kleinwalsertal. Boek nu jouw wandelvakantie met de speciale zomerweken.

Renault Kadjar
Lees verder >

Samen op avontuur

Een paradijs voor jong en oud, de ideale zomerbestemming.

Knal moeiteloos de bergen op met een e-bike.

Trek je wandelschoenen aan en ga erop uit in Loser.

Postwiese – Neuastenberg: verrassend veelzijdig en heerlijk rustig

check ook eens

2 Reacties

  1. johan w schreef:

    Wij zijn er 3 weken geleden ook 2 dagen gaan skiën. Wij hadden toen goed weer. De pistes zijn kort, maar op een klein compact gebied kan je alle mogelijke pistes skiën. Blauw , rood en zwart. Dus een mooie variatie is mogelijk, ook was het niet al te druk en vooral veel minder echte (nederlandse) beginners op de piste tov Winterberg . Niet vergelijkbaar met ‘echt’ skigebied maar om in te skiën, te leren skiën ideaal. Niet duur, niet ver. PS: je hebt een mooie, verzorgde camperplaats vlak bij de piste( 250m). Zeer vriendelijke uitbaters!. Greetz Johan

  2. In Neuastenberg moet je aan de hoofdweg betalen voor het parkeren. De parkeerplaats bij de kerk (afslag Mollseifen) is gratis en de skipiste loopt letterlijk over/door het parkeerplaats. Ski-in, Ski-out dus, een stuk fijner dan betaald boven aan de weg!
    Verder inderdaad erg leuk skigebied met mooi funpark en heel pittige zwarte pistes bij de Schanszenhang, rechts op de pistekaart en in het echt vrij lastig te vinden.

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.