Grenzenloos Wandelen in Kleinwalsertal
Lees verder >

Rondom de bergen en de prachtige kleurrijke wereld van Kleinwalsertal. Boek nu jouw wandelvakantie met de speciale zomerweken.

Les Menuires
Lees verder >

Wandelen, mountainbiken, klimmen, dat kan je hier in de mooie natuur.

Kleinwalsertal
Lees verder >

Overwin de bergen, ga op via ferrata in het Kleinwalsertal.

LES MENUIRES
Lees verder >

Een sportieve gezinsvakantie kan je perfect vinden in Les Menuires.

Les Menuires
Lees verder >

Beleef een vakantie voor het ganse gezin in Les Menuires.

Wandelvakantie in Kleinwalsertal
Lees verder >

Hier ziet u de natuur in al haar facetten, vindt u talrijke wandelmogelijkheden en populaire cultuurevents.

Trek je wandelschoenen aan en ga erop uit in Loser.

les menuires
Lees verder >

Les Menuires biedt betaalbare gezellige accommodatie en een schitterende omgeving om jezelf in te verliezen.

les menuires
Lees verder >

Les Menuires biedt betaalbare gezellige accommodatie en een schitterende omgeving om jezelf in te verliezen.

Kleinwalsertal
Lees verder >

Ontdek de mooiste natuur op 2 wielen, ga fietsen in het Kleinwalsertal.

De leukste zomerevenementen voor het hele gezin.

val d'Anniviers
Lees verder >

Nergens kun je mooier bergwandelen dan in dit schitterende dal in het zonnige Wallis. Ook met jonge kinderen.

Oostenrijk nu ook klaar voor strak blauw

check ook eens

7 Reacties

 1. Hajo schreef:

  Le even op: de overgang in de Wintersport Weerkamer naar de GFS 12u is pas om 19u. Bouwer was niet beschikbaar om uurtje te verzetten. Morgen gefixed.

 2. Ab schreef:

  Kan nog steeds alle kanten op afgaande van de GFS pluim van 12u voor een prikpunt voor ZO NL na 16/17jan. Hier zie de onzekerheid en grote spreiding van de lijntjes http://www.meteociel.fr/cartes_obs/gens_display.php?x=510&y=169&run=12&runpara=0&type=3&ext=1

 3. Ab schreef:

  Ook MC doet vrolijk mee en denkt zelfs nog aan een mogelijke vorstperiode?? Ik weet het niet of het nog gaat komen en omarm maar de onzekerheid voorlopig. http://www.weer.nl/weer-in-het-nieuws/weernieuws/ch/221eacc1b3d50fa1741122bc59ea7b37/article/een_echte_vortsperiode.html

 4. Ab schreef:

  En ja hoor!!! ECMWF hoofdrun van 12u is weer totaal anders dan de GFS oper. En komt bijv op 15jan met een iets noordelijke kern van het scandi hoog in opbouw tot net ten noorden van NL. En dat heeft meteen grote gevolgen om maar aan te geven hoe onzeker het oogt allemaal momenteel op de kaarten. Met dus als gevolg dat de depressies ietsie pietsie minder sterk ogen vanuit het westen op 16/17jan. Met dan alsnog een zwakke oostenwind en koudere lucht door juist een kleine versterking voor het hoog. Met overdag veelal rond of iets boven 0gr en in de nachten op uitgebreide schaal lichte tot plaatselijk matige vorst door inversie kou vanaf 16jan op de EC 2m tempr kaarten van 12u. De meeste kou gaat naar oost europa en de Balkanlanden bij de EC oper. Vervolgens vanaf 19jan zakt het hoog alsnog naar het zuiden toe door depressie activiteit uit het NW van europa. Met dan weer zachter door een westenwind. Op het eind 20jan weer forse drukstijgingen boven groenland. Veelste ver weg en erg onbetrouwbaar. En zo valt er geen peil te trekken op het weer wat het gaat doen volgende week. EC oper van 12u heeft trek in een inversie wintertje tussen 15 en 19jan met overdag 0 tot 3gr en in de nacht 0 tot -5gr. Afwachten maar weer zoals gebruikelijk en de pluim bekijken straks.

 5. joost schreef:

  We gaan gewoon duimen voor een laagland vorstperiode. Gewoon doen, waarom niet? De sneeuw is er plenty dus daar hoeven we toch niet voor te duimen? Nou dat was vorig jaar wel anders. Toen had ik net geluk, dat het met de krokus ging sneeuwen. Nu maak ik mij geen enkele zorgen dat er te weinig sneeuw ligt in het lechtal waar ik elk jaar naar toega rond de krokus.

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.