champéry
Lees verder >

Zover je kunt kijken kun je wintersporten. Kabelbanen of stoeltjesliften lopen van Champéry naar het skigebied Portes du Soleil, één van de grootste samenhangende skigebieden ter wereld

De ultieme vakantiebestemming voor de wintersporter.

champéry
Lees verder >

Op zoek naar een sneeuwzeker bestemming wat ook nog betaalbaar is, gezellig, en een fantastisch skigebied heeft?

Ontdek dat ware gevoel van vrijheid in dit prachtige skigebied.

val gardena
Lees verder >

Brede pistes, fantastische vergezichten, heerlijke keuken en de prachtige Sella Ronda. Als je hier bent geweest komt je verliefd thuis.

Kleinwalsertal
Lees verder >

Ga tot het uiterste in het Kleinwalsertal!

val gardena
Lees verder >

nagenoeg de rustmomenten laten je genieten van het echte wintersport gevoel en waar kan dat beter dan in Val Gardena met schitterende vergezichten

In het Montafon vind je vier skigebieden met elk een eigen charme. Het familiepareltje Kristberg. Golm voor gezinnen met grotere kinderen. Gargellen voor wie ultieme sneeuwzekerheid eist. En Silvretta-Montafon als topper.

Kleinwalsertal
Lees verder >

Op u en uw liefsten wachten onvergetelijke winteravonturen!

Val Gardena
Lees verder >

Beleef een top vakantie in Val Gardena. Geniet van de Dolomieten in dit winterparadijs.

Champéry
Lees verder >

Een prachtig dorpje met een zeer nice skigebied in het grote Les Portes du Soleil in Zwitserland. Omhoog met de gondel en wintersporten in de speeltuin van sneeuw!

Kleinwalsertal
Lees verder >

In Oostenrijk in de gondel stappen en naar beneden skiën in Duitsland. Met één skipas brengen 47 gondels en liften u in de 2 landen op de berg.

Oostenrijk nu ook klaar voor strak blauw

check ook eens

7 Reacties

 1. Hajo schreef:

  Le even op: de overgang in de Wintersport Weerkamer naar de GFS 12u is pas om 19u. Bouwer was niet beschikbaar om uurtje te verzetten. Morgen gefixed.

 2. Ab schreef:

  Kan nog steeds alle kanten op afgaande van de GFS pluim van 12u voor een prikpunt voor ZO NL na 16/17jan. Hier zie de onzekerheid en grote spreiding van de lijntjes http://www.meteociel.fr/cartes_obs/gens_display.php?x=510&y=169&run=12&runpara=0&type=3&ext=1

 3. Ab schreef:

  Ook MC doet vrolijk mee en denkt zelfs nog aan een mogelijke vorstperiode?? Ik weet het niet of het nog gaat komen en omarm maar de onzekerheid voorlopig. http://www.weer.nl/weer-in-het-nieuws/weernieuws/ch/221eacc1b3d50fa1741122bc59ea7b37/article/een_echte_vortsperiode.html

 4. Ab schreef:

  En ja hoor!!! ECMWF hoofdrun van 12u is weer totaal anders dan de GFS oper. En komt bijv op 15jan met een iets noordelijke kern van het scandi hoog in opbouw tot net ten noorden van NL. En dat heeft meteen grote gevolgen om maar aan te geven hoe onzeker het oogt allemaal momenteel op de kaarten. Met dus als gevolg dat de depressies ietsie pietsie minder sterk ogen vanuit het westen op 16/17jan. Met dan alsnog een zwakke oostenwind en koudere lucht door juist een kleine versterking voor het hoog. Met overdag veelal rond of iets boven 0gr en in de nachten op uitgebreide schaal lichte tot plaatselijk matige vorst door inversie kou vanaf 16jan op de EC 2m tempr kaarten van 12u. De meeste kou gaat naar oost europa en de Balkanlanden bij de EC oper. Vervolgens vanaf 19jan zakt het hoog alsnog naar het zuiden toe door depressie activiteit uit het NW van europa. Met dan weer zachter door een westenwind. Op het eind 20jan weer forse drukstijgingen boven groenland. Veelste ver weg en erg onbetrouwbaar. En zo valt er geen peil te trekken op het weer wat het gaat doen volgende week. EC oper van 12u heeft trek in een inversie wintertje tussen 15 en 19jan met overdag 0 tot 3gr en in de nacht 0 tot -5gr. Afwachten maar weer zoals gebruikelijk en de pluim bekijken straks.

 5. joost schreef:

  We gaan gewoon duimen voor een laagland vorstperiode. Gewoon doen, waarom niet? De sneeuw is er plenty dus daar hoeven we toch niet voor te duimen? Nou dat was vorig jaar wel anders. Toen had ik net geluk, dat het met de krokus ging sneeuwen. Nu maak ik mij geen enkele zorgen dat er te weinig sneeuw ligt in het lechtal waar ik elk jaar naar toega rond de krokus.

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.