Champéry
Lees verder >

Een prachtig dorpje met een zeer nice skigebied in het grote Les Portes du Soleil in Zwitserland. Omhoog met de gondel en wintersporten in de speeltuin van sneeuw!

champéry
Lees verder >

Voor jong en oud een geweldig gebied om te genieten van een welverdiende wintersport. Een gebied wat alles in huis heeft om mooie herinneringen te maken!

Val Gardena
Lees verder >

Beleef een top vakantie in Val Gardena. Geniet van de Dolomieten in dit winterparadijs.

Val gardena
Lees verder >

In de drie dorpen van Val Gardena of Gröden in het Duits voel je je meteen thuis. Met Seceda, Seiseralm en de aansluiting op de Sella Ronda geniet je hier van eindeloze droompistes.

Zell am see - Kaprun
Lees verder >

Ijzige, adembenemende gletsjers en besneeuwde bergen, heerlijke wintervakantie in Zell Am See- Kaprun.

Kleinwalsertal
Lees verder >

Op u en uw liefsten wachten onvergetelijke winteravonturen!

champéry
Lees verder >

Op zoek naar een sneeuwzeker bestemming wat ook nog betaalbaar is, gezellig, en een fantastisch skigebied heeft?

val gardena
Lees verder >

nagenoeg de rustmomenten laten je genieten van het echte wintersport gevoel en waar kan dat beter dan in Val Gardena met schitterende vergezichten

De ultieme vakantiebestemming voor de wintersporter.

In de winter verandert het dal van Montafon in een waar wintersport paradijs met talrijke mogelijkheden. Na 850 km vanaf Utrecht zit je er al en het zal je niet tegenvallen!

val gardena
Lees verder >

Brede pistes, fantastische vergezichten, heerlijke keuken en de prachtige Sella Ronda. Als je hier bent geweest komt je verliefd thuis.

De met sneeuw bedekte Alpen in Montafon tonen natuurliefhebbers, gezinnen, sportfanaten en levensgenieters in de winter al hun facetten.

Ook vanochtend nog mooie sneeuwplaatjes om te beginnen uit Zinal

check ook eens

3 Reacties

  1. Remko schreef:

    Wintereinbruch in augustus is normaal. Heb het zelf diverse keren in Wallis meegemaakt. Meestal in week 35, onze werkweek aan de Furka bergstecke. En volgens de kenners daar zegt dit helemaal niets over de winter die komen gaat.

  2. Crupa schreef:

    Ik was vorige week nog 10 dagen in Zinal.
    Een periode later en had waarschijnlijk meegedaan aan sierre-zinal. 🙂

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.