Een paradijs voor jong en oud, de ideale zomerbestemming.

Knal moeiteloos de bergen op met een e-bike.

Grenzenloos Wandelen in Kleinwalsertal
Lees verder >

Rondom de bergen en de prachtige kleurrijke wereld van Kleinwalsertal. Boek nu jouw wandelvakantie met de speciale zomerweken.

LES MENUIRES
Lees verder >

Een sportieve gezinsvakantie kan je perfect vinden in Les Menuires.

Kleinwalsertal
Lees verder >

Een zomervakantie waar je nog lang gaat van nagenieten!

Kleinwalsertal
Lees verder >

Ontdek de mooiste natuur op 2 wielen, ga fietsen in het Kleinwalsertal.

De leukste zomerevenementen voor het hele gezin.

les menuires
Lees verder >

Les Menuires biedt betaalbare gezellige accommodatie en een schitterende omgeving om jezelf in te verliezen.

Trek je wandelschoenen aan en ga erop uit in Loser.

Les Menuires
Lees verder >

Wandelen, mountainbiken, klimmen, dat kan je hier in de mooie natuur.

Renault Kadjar
Lees verder >

Samen op avontuur

Kleinwalsertal
Lees verder >

Overwin de bergen, ga op via ferrata in het Kleinwalsertal.

Nog tot 3 juni wintersporten in Stubai!

check ook eens

1 Reactie

  1. 15 mei 2018

    […] Wanneer je richting de sneeuw trekt midden mei moet je natuurlijk realistisch blijven. Er gaat echt niet elke dag 50 centimeter vallen. Vertrek dus nooit met torenhoge verwachtingen richting een gletsjer. Geniet gewoon van de mogelijkheden die er zijn en je beleeft topdagen. Van alle gletsjers in Oostenrijk ligt Stubai het dichtst bij Innsbruck. Hierdoor heb je meer mogelijkheden dan ooit. Want het stopt niet na een rondje skiën, en dat is het net het fijne aan skiën voor of na het officiële seizoen. Een goede reden om dit jaar richting deze prachtige regio te trekken, of het nu nog tot juni is, of vanaf oktober….  Zoals je al op de plaatjes kan zien is het uitzicht in Stubai alvast indrukwekkend, enkele drieduizenders maken het altijd leuk. Het eerste artikel van deze combo lees je nog even hier. […]

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.