Droomplaatjes

De afgelopen dagen hebben we grote hoeveelheden sneeuw zien passeren, in veel gebieden was het allemaal wat te veel. Ondanks het extreme lawinegevaar levert het natuurlijk wel indrukwekkende plaatjes op. Hierboven eentje vanuit ons partnergebied St. Anton am Arlberg, kijk dat pak liggen op dat huisje. Ook vandaag zijn er nog wegen gesloten en blijft het treinverkeer enorm verstoord. Gelukkig ziet her ernaar uit dat het in dit gebied de volgende dagen gewoon zonnig en droog blijft. Wil je weten hoe het in de andere partner-gebieden is? Blijf dan lezen…

Droomplaatjes vol sneeuw uit Oostenrijk!

Onderstaand plaatje kregen we binnen via onze Facebookpagina, je ziet hier het pak sneeuw dat is gevallen in het Montafon. Ook daar momenteel nog steeds lawineniveau 4! Vooral boven 1800 meter is het opletten geblazen, maar je kan voorlopig gewoon beter op de pistes blijven. Wil je het lawineniveau volgen klik dan even hier! Er wordt verwacht dat het gevaar de volgende dagen wel gaat afnemen.

droomplaatjes

De weg naar Gargellen is tot vanavond 18H00 afgesloten voor alle verkeer. Toch nog een plaatje van dit prachtige gebied. Indien je de situatie op de voet wil volgen kan je altijd naar de Facebookpagina van Bergbahnen Gargellen.

Droomplaatjes gargellen

Op de Silvretta Montafon is het vandaag ook genieten. Onderstaand plaatje doet mij echt verlangen naar dit gebied!

Droomplaatjes- Montafon

Wanneer ik foto’s zoek vanuit Kleinwalsertal ga ik vaak even kijken bij de twitterpagina van Hans Ter Braak. Je kan hem volgen @Hansterbraak en je kan zelfs bij hem op vakantie! Alle details op zijn twitterpagina.

Droomplaatjes

Even nog een webcambeeld van vandaag. Zonnetje en droomcondities op de pistes.
Schermafbeelding 2018-01-23 om 12.45.58

Verder in Innsbruck vandaag ook volop zon…hieronder eentje vanuit Mutteralm. Doorheen de dag maakte de nevel plaats voor zonneschijn. De bomen zien hier prachtig wit. De afgelopen dagen viel hier 75 centimer verse sneeuw, de sneeuwhoogte op de pistes is momenteel 150 centimeter.

droomplaatjes innsbruck

Droomplaatjes vanuit Val d’Anniviers

Deze video vanuit Val d’Anniviers is een reden om gewoon te pakken en te vertrekken!

En nog een plaatje om jullie een beter beeld te geven. Ook hier zijn natuurlijk verschillende wegen afgesloten door het hoge lawinegevaar. Ondertussen schijnt het zonnetje er en is het een prachtige dag op de pistes. Droomcondities. In Grimentz is de sneeuwhoogte op de bergen ondertussen opgelopen tot 325 centimeter.

droomplaatjes val d'anniviers

En nog eentje om de reeks vanuit Val d’Anniviers af te sluiten ;-)…
droomplaatjes val d'anniviers

Droomplaatjes vanuit Les Menuires

Monica en Rob genieten nog volop in Les Menuires. Ook daar vandaag een prachtige dag, dat dik pak sneeuw dat er is gevallen maakt alles gewoon nog mooier!

Droomplaatjes Les menuires

Ook hier nog even een webcambeeld vanuit Les Menuires.

Schermafbeelding 2018-01-23 om 12.49.10

Heerlijk toch al je bekijkt hoe mooi wit het overal is, de ellende van de sneeuwval is bijna achter de rug en maakt plaats voor het wintersportplezier.

Heb jij nog leuke droomplaatjes? Deel ze hieronder!


Cescia

Spendeert haar winters het liefst in Het Montafon op haar Snowboard. Daarnaast heb ik een "gezonde" sweaterverslaving en ben ik een echte sneakerjunkie. :) Ik leef van dag tot dag!

6 reacties

Gesloten voor reacties.