Advertisement Renault Kadjar
Lees verder >

Stop watching, start living

Advertisement Renault captur
Lees verder >

Capture life

Advertisement Renault Kadjar
Lees verder >

Stop watching, start living

obertauern
Lees verder >

Voor ieder wat wils! Echt waar!

Zell am see- Kaprun
Lees verder >

Skiën en snowboarden in Zell am See-Kaprun: drie veelzijdige bergen, 138 kilometer piste.

Ontdek de Alpen in al hun facetten.

die tauplitz
Lees verder >

Die Tauplitz kleinschalig, gezellig, mooie pistes en toch prachtig uitzicht voor jong en oud! en vooral relaxing!

innsbruck
Lees verder >

Beleef het ultieme wintersportgevoel nabij de hoofdstad van de Alpen.

op 994 km van Utrecht vind je deze parel van een skigebied voor jong en oud.

obertauern
Lees verder >

Veel plezier op de piste, een prachtig nachtleven, schilderachtige vergezichten en natuurlijk veel sneeuw tot einde seizoen.

obertauern
Lees verder >

Where snow feels at home!

innsbruck
Lees verder >

Skiën en snowboarden rondom de hoofdstad van de Alpen.

Is dit de mooiste fase van herfst 2017 en komt er 20 oktober sneeuw?

check ook eens

4 Reacties

 1. Ha Frederic en Hajo! Mijn verwachting is dat het depressiegeweld de Alpen nauwelijks zal bereiken. Hooguit is er een kortstondig moment dat de luchtdruk in de Alpen onder 1015 hPa komt. Vanaf 19 oktober is er veel onzekerheid hoe de hogedruk boven het Iberisch schiereiland en de Alpen zal evolueren.
  Hier een prikpunt in de Centrale Zwitserse Alpen:
  http://modeles7.meteociel.fr/modeles/gens/runs/2017101100/graphe4_1000_626_377___.gif

  In oktober is sneeuwval in de Alpen altijd mogelijk. Ná 17 oktober zie ik liever dat Goldener Oktober nog een tijd zal aanhouden!
  http://esotec.ch/webcam/MOBOTIX_2/taelli.jpg

 2. frau holle mag zich wat mij betreft nog even opladen, hoewel ik persoonlijk, als ik de evolutie in de kaarten zo zie, eind oktober begin november de eerste serieuze dump verwacht. hopelijk is die sneeuw hogerop dan ook voor het seizoen. 3 jaar geleden was het 23 oktober raak (wij zaten in duitsland, van +20 naar +3 in een dag in winterberg was erg omschakelen), lech kwam toen met dit filmpje

  https://www.facebook.com/lechzuers/videos/10152841600318447/

  • Roland Bodegraven zegt:

   Ziet er weer goed uit. Helaas geen skiën voor mij dit jaar. Revalideren van een gerepareerde kruisband. Dus dan maar genieten van een extra kaiserschmarrn en de jonge dame achter hotel post haar nieuw geleerde kunsten laten showen

 3. Profielfoto van Ronaldo Ronaldo zegt:

  Bijzonder veel natuurbranden in Californië. De droogte is niet zo ernstig als de laatste jaren maar het is droog genoeg om bijvoorbeeld Nappa Valley in de as te leggen. Juist daar zijn veel wijngaarden.

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.