les menuires
Lees verder >

Les Menuires biedt betaalbare gezellige accommodatie en een schitterende omgeving om jezelf in te verliezen.

Trek je wandelschoenen aan en ga erop uit in Loser.

LES MENUIRES
Lees verder >

Een sportieve gezinsvakantie kan je perfect vinden in Les Menuires.

Wandelvakantie in Kleinwalsertal
Lees verder >

Hier ziet u de natuur in al haar facetten, vindt u talrijke wandelmogelijkheden en populaire cultuurevents.

Kleinwalsertal
Lees verder >

Een zomervakantie waar je nog lang gaat van nagenieten!

Les Menuires
Lees verder >

Wandelen, mountainbiken, klimmen, dat kan je hier in de mooie natuur.

Kleinwalsertal
Lees verder >

Ontdek de mooiste natuur op 2 wielen, ga fietsen in het Kleinwalsertal.

Grenzenloos Wandelen in Kleinwalsertal
Lees verder >

Rondom de bergen en de prachtige kleurrijke wereld van Kleinwalsertal. Boek nu jouw wandelvakantie met de speciale zomerweken.

Een paradijs voor jong en oud, de ideale zomerbestemming.

les menuires
Lees verder >

Les Menuires biedt betaalbare gezellige accommodatie en een schitterende omgeving om jezelf in te verliezen.

VAL d'anniviers
Lees verder >

Via ferrata, bungy-jumpen of parapente, je kan het hier allemaal.

Les Menuires
Lees verder >

Beleef een vakantie voor het ganse gezin in Les Menuires.

Even nog genieten van de sneeuwballengevechten in Zuid-Afrika

check ook eens

23 Reacties

 1. Leo schreef:

  Mark gaf het al aan in de reacties: enige hoop op neerslag in de nieuwe pluimen. Nog niet overtuigend maar wie weet. Ook enige onweerskansen vanaf 16/7.

  In de meteofictie van het GFS zelfs substantieel in de hoofdrun. Beetje dubbel gevoel want juist dan volop de vakantie voor midden en noord-Nederland. Je zal het zien he..

 2. Leo schreef:

  Te vroeg om al conclusies te trekken maar een interessant smeltseizoen voor de Arctische regio lijkt weer aanstaande.

  Met dat seizoen op volle toeren draaiend (de piek in de 3e decade van juli, daarna gemiddeld genomen snel afnemend) laat de Groenlandse ijskap weer een flinke plus (ca. 100 gigaton) in de oppervlaktemassabalans zien!

  Enigszins volgens mijn verwachting (door het relatief grote volume) lijkt de oppervlakte het zee-ijs zich (vooralsnog!) behoorlijk te herstellen van de extreme winterdip. Rond deze tijd van het jaar lag er sinds 2009 alleen in 2015 méér ijs!

 3. Leo schreef:

  NB nog even wat dieper ingaand op Groenland: de plus in de SurfaceMassBalance is exclusief de afkalving in zee. Die bedraagt 150-200 gigaton per jaar. Dus pas dan wanneer de SMB aan het eind van het smeltseizoen een dergelijke plus laat zien is het nettoresultaat géén smelt; iets wat vorig jaar het geval was! Hier lichtte ik dat verder toe en hier kwam de officiële bevestiging. Benieuwd of we op herhaling gaan!

 4. Hans schreef:

  Heerlijke beelden om te zien, kan niet wachten. 😉 Zijn de LL komende winter ook eens aan de beurt met een dik pak sneeuw?!
  Losser (omgeving) minimumgrondtemperatuur. 0,7 gr……….

 5. Mark (breda) schreef:

  De dag met flinke regen en onweer komt elke dag dichterbij. Even afwachten.

  Ook vandaag weer een kurkdroge dag. Gelukkig in de ochtend fris. Dan kun je het in huis ff afkoelen en is het overdag vol te houden.

  • Paul A Club 1989 schreef:

   Ik heb zelden zulke tijden meegemaakt: overdag heerlijk warm en snachts gewoon een dekbedje over je heen trekken zo van oehh! Lekker frisjes…grandioze zomer.

   • Robin schreef:

    Helemaal mee eens, en dankzij de sloot achter onze tuin is ons gras nog mooi groen ook….
    Schitterende zomer tot nu toe, vorig jaar zomer in Engeland geweest en daar stelde men (met enige zelfspot) dat de Engelse zomers doorgaans prima zijn. Tot de schoolvakanties beginnen…..

 6. Frans v schreef:

  Nieuwe EC control run gaat helemaal los in de meteofictie, dikke hittegolf vanaf 18 /
  19 juli.

 7. Remko schreef:

  Ik zie nog geen hittegolf. Meer van hetzelfde. Warm, zomers, droog met prim nachten. Zolang de wind maar niet naar het Zuiden gaat en de hitte daar gaat transporteren. Nee, prima zo. En hoe langer een hittegolf wegblijft, hoe kleiner de kans dat die komt. Lijkt wel een wijsheid van een grote voetballer.

 8. Remko schreef:

  Ik zie nog geen hittegolf. Meer van hetzelfde. Warm, zomers, droog met prim nachten. Zolang de wind maar niet naar het Zuiden gaat en de hitte daar gaat transporteren. Nee, prima zo. En hoe langer een hittegolf wegblijft, hoe kleiner de kans dat die komt. Lijkt wel een wijsheid van een grote voetballer.

 9. Jan schreef:

  Er valt nu regen in Hoevelaken,lekker hoor.

 10. Mark (breda) schreef:

  De regen aan einde van de pluim weer compleet verdwenen…..

 11. Jorne schreef:

  Vanaf vrijdag wordt ex-tropische storm Chris vanaf Newfoundland in onze jetstream opgenomen. De ervaring leert ons dat deze dingen altijd moeilijk te voorspellen zijn zelfs als ze redelijk uitgeblust bij Europa aankomen. Gaat onze hoge druk sterk genoeg zij om deze bak water op afstand te houden of niet? Wellicht dat het geen full hit wordt maar in zet Chris de deur open voor meer depressiebemoeienis. Ik denk dat deze ontwikkeling de kaarten nog wel eens kan gaan schudden ondanks weinige spreiding in de pluim vanavond.
  [img]http://wintersportweerman.nl/wp-content/images/2016/uploads/small_thumb/gfs-0-90.png[/img]

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.