Ontdek het mooiste panorama in dit prachtige stukje Oostenrijk.

Trek je wandelschoenen aan en ga erop uit in Loser.

Kleinwalsertal
Lees verder >

Overwin de bergen, ga op via ferrata in het Kleinwalsertal.

Kleinwalsertal
Lees verder >

Een zomervakantie waar je nog lang gaat van nagenieten!

LES MENUIRES
Lees verder >

Een sportieve gezinsvakantie kan je perfect vinden in Les Menuires.

Grenzenloos Wandelen in Kleinwalsertal
Lees verder >

Rondom de bergen en de prachtige kleurrijke wereld van Kleinwalsertal. Boek nu jouw wandelvakantie met de speciale zomerweken.

De leukste zomerevenementen voor het hele gezin.

Knal moeiteloos de bergen op met een e-bike.

les menuires
Lees verder >

Les Menuires biedt betaalbare gezellige accommodatie en een schitterende omgeving om jezelf in te verliezen.

Renault Kadjar
Lees verder >

Samen op avontuur

Wandelvakantie in Kleinwalsertal
Lees verder >

Hier ziet u de natuur in al haar facetten, vindt u talrijke wandelmogelijkheden en populaire cultuurevents.

Les Menuires
Lees verder >

Wandelen, mountainbiken, klimmen, dat kan je hier in de mooie natuur.

En de winnaar is: “Laplandlaag met droge WC”

check ook eens

13 Reacties

 1. Bram schreef:

  @Hajo, kijk uit met poncho’s in de Alpen op de echte bergpaden. Geeft vaak (te) weinig zicht op je ‘voetenwerk’.

 2. Frederic schreef:

  @Hajo, de actuele situatie qua neerslagtekort is echt niet zo uitzonderlijk hoor. Van de laatste 10 jaar zijn er al minstens 3 die op deze datum nog droger waren. Pas als we boven de groene lijn uitkomen zitten we pas met een bijzondere sitiatie. Zo’n neerslagtekort kan trouwens snel weg gewerkt zijn

 3. Jorne schreef:

  https://www.1limburg.nl/waterpeil-flink-gezakt-beregenen-weilanden-verboden?utm_source=twitter_1limburg&utm_medium=social_media&utm_campaign=twitter_clicks&utm_content=waterpeil-flink-gezakt-beregenen-weilanden-verboden

  Zeker regionaal! In Zuid-Limburg dealen z3 nog met de gevolgen van wateroverlast terwijl ze in het midden en noorden van de provincie maatregelen tegen de droogte nemen

  • Asten (Harmelen) schreef:

   Het Waterschap pakt elke gelegenheid aan om de toekomst te voorspellen. Een toekomst met rampen en tegenspoed tenzij….we nog meer gaan dokken.
   Vooralsnog hebben de zeer plaatselijk hoosbuien vooral rampzalige gevolgen daar waar een redelijk denkend mens z’n huis niet neerzet.. met nadruk op het woord ‘vooral’ omdat zich altijd extreme situaties kunnen voordoen..

 4. fred schreef:

  Hajo waarom hecht je zo veel waar aan 1976?, zo extreem is dit jaar tot nu toe ook weer niet, wat ik mis uhmm ehhmm ruime voldoende aan motivatie.

 5. Weerwolf schreef:

  Buienradar is niet echt actueel. Hier in midde-Brabant regent het al een tijdje. Deze regen is niet zichtbaar op de radar. Onlangs was het andersom: regen stond op de radar maar er viel geen druppel. Wat zou de reden zijn?

  • Leo schreef:

   Ik was er niet bij (i.e. heb het niet gevolgd 😉 ) maar dat gebeurt soms; volgens mij zijn de druppels dan te fijn om radarreflecties te genereren. Ook de motregenradar gecheckt?
   Andersom is verdamping van de neerslag voordat die de grond raakt meestal de oorzaak.

 6. Jeroen schreef:

  Uitgelekt VN-rapport: ‘opwarming aarde nadert limiet’ – http://nos.nl/l/2236530

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.