champéry
Lees verder >

Op zoek naar een sneeuwzeker bestemming wat ook nog betaalbaar is, gezellig, en een fantastisch skigebied heeft?

Champéry
Lees verder >

Een prachtig dorpje met een zeer nice skigebied in het grote Les Portes du Soleil in Zwitserland. Omhoog met de gondel en wintersporten in de speeltuin van sneeuw!

champéry
Lees verder >

Een prachtig dorpje met een zeer nice skigebied in het grote Les Portes du Soleil in Zwitserland. Omhoog met de gondel en wintersporten in de speeltuin van sneeuw!

champéry
Lees verder >

Zover je kunt kijken kun je wintersporten. Kabelbanen of stoeltjesliften lopen van Champéry naar het skigebied Portes du Soleil, één van de grootste samenhangende skigebieden ter wereld

val gardena
Lees verder >

nagenoeg de rustmomenten laten je genieten van het echte wintersport gevoel en waar kan dat beter dan in Val Gardena met schitterende vergezichten

Zell am see - Kaprun
Lees verder >

Ijzige, adembenemende gletsjers en besneeuwde bergen, heerlijke wintervakantie in Zell Am See- Kaprun.

Val gardena
Lees verder >

In de drie dorpen van Val Gardena of Gröden in het Duits voel je je meteen thuis. Met Seceda, Seiseralm en de aansluiting op de Sella Ronda geniet je hier van eindeloze droompistes.

Zell am see - kaprun
Lees verder >

Een onvergetelijke wintervakantie!

Val Gardena
Lees verder >

Beleef een top vakantie in Val Gardena. Geniet van de Dolomieten in dit winterparadijs.

De ultieme vakantiebestemming voor de wintersporter.

Kleinwalsertal
Lees verder >

Op u en uw liefsten wachten onvergetelijke winteravonturen!

Ontdek dat ware gevoel van vrijheid in dit prachtige skigebied.

Eerste herfststorm morgen feit langs kust Noord-Holland en Wadden

check ook eens

9 Reacties

 1. Hans schreef:

  “Iedereen” heeft het over de herfststorm. Volgens mijn agenda is het nog (steeds) zomer…….al zou je gezien het weer dit jaar en/of deze zomer denken aan een héél lange herfst 🙂

 2. Ronaldo schreef:

  De depressie die morgen over ons hoofd komt wordt door de Duitse Meteorologische dienst Sebastian genoemd. Windstoten van 125 kmh gelden slechts voor de kop van Noord Holland, de Wadden en het noorden van Groningen en Friesland. Uitschieters in IJmuiden ook mogelijk. Storm op z’n hoogtrpunt tussen 9 en 12.

 3. Leo schreef:


  De windstoten >120 km/uur zijn zeer waarschijnlijk voor het noordwesten, mogelijk zelfs meer dan 130. Trend van de runs is bovendien steeds iets zuidelijke verplaatsing van het windveld. Desondanks inderdaad zoals Hajo aangeeft: alleen (heel) hevig in de kop van Noord-Holland, op de Wadden en misschien het noordwesten van Friesland. Uurgemiddeldes daar: zeker 9, waarschijnlijk 10, mogelijk 11. Zoals hierboven HIRLAM voor Vlieland!

 4. Leo schreef:

  Oh; had Ronaldo’s post nog niet gezien.. Mee eens!

 5. Frans schreef:

  nu al windkracht 9 gemeten op vlieland en ijmuiden, wordt nog wat vandaag

 6. Wijk aan Zee: windkracht 10 en windstoten van 114 km/uur.
  Overal op het strand windkracht 9, strand in Noord-Holland en de Wadden windkracht 10.
  Tot 11:00 uur hoogwater aan de westkust. Vanmiddag ziet het strand er totaal anders uit. Voor de liefhebbers: laagwater tussen 13:00 en 17:00 uur.

 7. Wijk aan Zee: windstoten van 126 km/uur.

 8. Texel en Vlieland krijgen nu de volle laag.
  Hoe is het daar?

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.