champéry
Lees verder >

Op zoek naar een sneeuwzeker bestemming wat ook nog betaalbaar is, gezellig, en een fantastisch skigebied heeft?

champéry
Lees verder >

Een prachtig dorpje met een zeer nice skigebied in het grote Les Portes du Soleil in Zwitserland. Omhoog met de gondel en wintersporten in de speeltuin van sneeuw!

champéry
Lees verder >

Zover je kunt kijken kun je wintersporten. Kabelbanen of stoeltjesliften lopen van Champéry naar het skigebied Portes du Soleil, één van de grootste samenhangende skigebieden ter wereld

val gardena
Lees verder >

Brede pistes, fantastische vergezichten, heerlijke keuken en de prachtige Sella Ronda. Als je hier bent geweest komt je verliefd thuis.

Val gardena
Lees verder >

In de drie dorpen van Val Gardena of Gröden in het Duits voel je je meteen thuis. Met Seceda, Seiseralm en de aansluiting op de Sella Ronda geniet je hier van eindeloze droompistes.

val gardena
Lees verder >

nagenoeg de rustmomenten laten je genieten van het echte wintersport gevoel en waar kan dat beter dan in Val Gardena met schitterende vergezichten

Kleinwalsertal
Lees verder >

Ga tot het uiterste in het Kleinwalsertal!

Val Gardena
Lees verder >

Beleef een top vakantie in Val Gardena. Geniet van de Dolomieten in dit winterparadijs.

Champéry
Lees verder >

Een prachtig dorpje met een zeer nice skigebied in het grote Les Portes du Soleil in Zwitserland. Omhoog met de gondel en wintersporten in de speeltuin van sneeuw!

De met sneeuw bedekte Alpen in Montafon tonen natuurliefhebbers, gezinnen, sportfanaten en levensgenieters in de winter al hun facetten.

Zell am see - kaprun
Lees verder >

Een onvergetelijke wintervakantie!

Renault Kadjar
Lees verder >

Samen op avontuur

Droomdag wintersport verdient hartje in de sneeuw

check ook eens

4 Reacties

 1. conure schreef:

  @Hajo, ik vrees dat je vorstdag er niet meer in zit..niet voor de 20e en zelfs niet voor eind januari. Of zie jij iets in je glazen bol wat ik over het hoofd heb gezien 🙁

 2. Keida schreef:

  @Hajo en @conure: Inderdaad het ECMWF is bitterhard maar niet bitterkoud! Maw we moeten kijken naar de alpen!

  En aar lijkt het toch wel los te gaan vrijdag, en niet alleen zoals je al zei Hajo op de wisseldag zaterdag, maar als ik de GFS goed zie zelfs tot en met dinsdag forse hoeveelheid neerslag metname aan de noordkant van de Alpen. Ik laat aan de experts over of dit ook sneeuw is. Lijkt allemaal te komen omdat het Hogedrukgebied voor de kust van Europa blijft liggen waar het ligt en zelfs een beetje terugtrekt de oceaan op waardoor nog een glijbaantje ontstaat! Begint ook al op de sneeuwkaarten te komen, wel hoge sneeuwgrenzen (1400m)…

 3. Hajo schreef:

  @conure: Zoals je misschien hierrr gelezen had heb ik die BV3 allang opgegeven. Afgeketst op de paal zo schreef ik. De enige kans daarop was afgelopen maandag. Staat nu 2-1 voor de weergoden. verder acht ik alles vanaf het komende weekeinde totaal onzeker en is ook zo’n scenario als in de GFS12u van gisteren nog heel goed denkbaar, zij het misschien niet superwaarschijnlijk.

  Nieuw bericht is ook uit: http://www.wintersportweerman.nl/2012/01/17/2865/sneeuwdump-alpen-zeker-onzekerheid-winter-na-weekeinde/

 4. conure schreef:

  Sorry Hajo, dat stukje had ik net niet gelezen 😉 neem jou ook niks kwalijk, meer een verwerking van mijn eigen teleurstelling over het uitblijven van koning winter in ons kikkerlandje…

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.