obertauern
Lees verder >

Voor ieder wat wils! Echt waar!

die tauplitz
Lees verder >

Ski een circuit, neem een vroege vogel start op de lege pistes of neem een zonnebad!

Op weg naar jezelf!

obertauern
Lees verder >

Veel plezier op de piste, een prachtig nachtleven, schilderachtige vergezichten en natuurlijk veel sneeuw tot einde seizoen.

St. anton am arlberg
Lees verder >

Welkom! in de Streek van St. Anton am Arlberg.

St. Anton am Arlberg
Lees verder >

De Arlberg staat van oudsher bekend om zijn alpine schoonheid, de sneeuwzekerheid tot in het dorp en de uitstekende pistecondities.

Zell am see- Kaprun
Lees verder >

Skiën en snowboarden in Zell am See-Kaprun: drie veelzijdige bergen, 138 kilometer piste.

st. anton am arlberg
Lees verder >

De met 10.2 km langste afdaling voert met een hoogteverschil van 1.350 m van de Valluga via de Ulmerhütte tot aan St. Anton am Arlberg.

op 994 km van Utrecht vind je deze parel van een skigebied voor jong en oud.

Zell am see - kaprun
Lees verder >

Een onvergetelijke wintervakantie!

innsbruck
Lees verder >

Skiën en snowboarden rondom de hoofdstad van de Alpen.

Ontdek de Alpen in al hun facetten.

Droomdag wintersport verdient hartje in de sneeuw

check ook eens

4 Reacties

 1. conure zegt:

  @Hajo, ik vrees dat je vorstdag er niet meer in zit..niet voor de 20e en zelfs niet voor eind januari. Of zie jij iets in je glazen bol wat ik over het hoofd heb gezien 🙁

 2. Keida zegt:

  @Hajo en @conure: Inderdaad het ECMWF is bitterhard maar niet bitterkoud! Maw we moeten kijken naar de alpen!

  En aar lijkt het toch wel los te gaan vrijdag, en niet alleen zoals je al zei Hajo op de wisseldag zaterdag, maar als ik de GFS goed zie zelfs tot en met dinsdag forse hoeveelheid neerslag metname aan de noordkant van de Alpen. Ik laat aan de experts over of dit ook sneeuw is. Lijkt allemaal te komen omdat het Hogedrukgebied voor de kust van Europa blijft liggen waar het ligt en zelfs een beetje terugtrekt de oceaan op waardoor nog een glijbaantje ontstaat! Begint ook al op de sneeuwkaarten te komen, wel hoge sneeuwgrenzen (1400m)…

 3. Profielfoto van Hajo Hajo zegt:

  @conure: Zoals je misschien hierrr gelezen had heb ik die BV3 allang opgegeven. Afgeketst op de paal zo schreef ik. De enige kans daarop was afgelopen maandag. Staat nu 2-1 voor de weergoden. verder acht ik alles vanaf het komende weekeinde totaal onzeker en is ook zo’n scenario als in de GFS12u van gisteren nog heel goed denkbaar, zij het misschien niet superwaarschijnlijk.

  Nieuw bericht is ook uit: http://www.wintersportweerman.nl/2012/01/17/2865/sneeuwdump-alpen-zeker-onzekerheid-winter-na-weekeinde/

 4. conure zegt:

  Sorry Hajo, dat stukje had ik net niet gelezen 😉 neem jou ook niks kwalijk, meer een verwerking van mijn eigen teleurstelling over het uitblijven van koning winter in ons kikkerlandje…

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.