Advertisement Renault Kadjar
Lees verder >

Stop watching, start living

Advertisement Renault Kadjar
Lees verder >

Stop watching, start living

Advertisement Renault captur
Lees verder >

Capture life

Op weg naar jezelf!

die tauplitz
Lees verder >

Die Tauplitz kleinschalig, gezellig, mooie pistes en toch prachtig uitzicht voor jong en oud! en vooral relaxing!

obertauern
Lees verder >

Voor ieder wat wils! Echt waar!

die tauplitz
Lees verder >

Ski een circuit, neem een vroege vogel start op de lege pistes of neem een zonnebad!

Advertisement Renault captur
Lees verder >

Capture life!

innsbruck
Lees verder >

Skiën en snowboarden rondom de hoofdstad van de Alpen.

Zell am see- Kaprun
Lees verder >

Skiën en snowboarden in Zell am See-Kaprun: drie veelzijdige bergen, 138 kilometer piste.

St. Anton am Arlberg
Lees verder >

De Arlberg staat van oudsher bekend om zijn alpine schoonheid, de sneeuwzekerheid tot in het dorp en de uitstekende pistecondities.

St. anton am arlberg
Lees verder >

Welkom! in de Streek van St. Anton am Arlberg.

De openingsdata van onze partners

check ook eens

6 Reacties

 1. fred zegt:

  Ik heb het bericht 2x gelezen, maar waar zijn de landen duitsland en spanje en nu ik toch bezig ben, voeg Andorra aan ook maar toe.

 2. fred zegt:

  Dus die eerder genoemde landen zijn (nog) geen partners.

 1. 29 september 2017

  […] heeft een bericht geschreven met alle openingsdata van al onze partnerskigebieden. Zonder partners geen Wintersportweerman.nl. Maar spotten we mooie […]

 2. 2 oktober 2017

  […] ook terecht in het funpark of je wagen aan één van de skitochten. In mijn vorige post (die je hier kan vinden), informeerde ik je al naar de Krampalar Lauf. Maar ook rond Kerst is het bijzonder […]

 3. 12 oktober 2017

  […] Dan maar even naar het arctisch zeeijs kijken. Een zeer sterke uitbreiding van het ijs in de eerste dagen van oktober. De twee jaren met zeer weinig zomerijs zijn 2007 en 2012. Het GWPF wijdt er een artikel aan. SII is de Sea Ice Index. Zie uitleg hier. Ach we kunnen er allemaal niks mee voor wat de komende winter betreft. Het enige wat zeker is: op 21 december begint de winter of op 1 december al naar gelang definitie. En alle skigebieden gaan ook weer open. Zie ons overzicht daarvan. […]

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.