champéry
Lees verder >

Zover je kunt kijken kun je wintersporten. Kabelbanen of stoeltjesliften lopen van Champéry naar het skigebied Portes du Soleil, één van de grootste samenhangende skigebieden ter wereld

champéry
Lees verder >

Voor jong en oud een geweldig gebied om te genieten van een welverdiende wintersport. Een gebied wat alles in huis heeft om mooie herinneringen te maken!

champéry
Lees verder >

Een prachtig dorpje met een zeer nice skigebied in het grote Les Portes du Soleil in Zwitserland. Omhoog met de gondel en wintersporten in de speeltuin van sneeuw!

val gardena
Lees verder >

nagenoeg de rustmomenten laten je genieten van het echte wintersport gevoel en waar kan dat beter dan in Val Gardena met schitterende vergezichten

champéry
Lees verder >

Op zoek naar een sneeuwzeker bestemming wat ook nog betaalbaar is, gezellig, en een fantastisch skigebied heeft?

De ultieme vakantiebestemming voor de wintersporter.

Zell am see- Kaprun
Lees verder >

Skiën en snowboarden in Zell am See-Kaprun: drie veelzijdige bergen, 138 kilometer piste.

zellamsee
Lees verder >

Wellicht het mooiste wintersportdorp van Oostenrijk. Zell am See en Kaprun prachtig door de bossen en met de gletsjer Kitzsteinhorn als buurman altijd sneeuwzeker.

Val Gardena
Lees verder >

Beleef een top vakantie in Val Gardena. Geniet van de Dolomieten in dit winterparadijs.

val gardena
Lees verder >

Brede pistes, fantastische vergezichten, heerlijke keuken en de prachtige Sella Ronda. Als je hier bent geweest komt je verliefd thuis.

zellamsee
Lees verder >

Een perfect gelegen familiegebied is de Maiskogel in Kaprun. Zeer overzichtelijk en genoeg ruimte voor de ultieme wintersport ervaring.

Zell am see - kaprun
Lees verder >

Een onvergetelijke wintervakantie!

Bak sneeuw op Kitzsteinhorn maar vandaag begint het WK skiën op gras

check ook eens

6 Reacties

 1. Hans schreef:

  WK grasskiën………
  Mmmmmmm……is er iets wat wij (nog) niet weten? Wordt dat het “nieuwe skiën”? Vanwege weer/klimaat over ? jaar gebrek of geen sneeuw (meer)? Vraag me wel af, welk soort wax gebruik je dan op het gras. Koeienvet?
  Dus: grasskiën? Nee, bedankt!
  Één ding weet ik wel zeker: gras is voor koeien! 🙂

 2. Bram schreef:

  Het piste-onderhoud lijkt mij ook wel een dingetje….
  als zomerse voorbereiding, knap kunstig en liever dit dan over de apere prut van verleden weken, zoals Marcel Hirscher…

 3. de voorspellingen neigen meer en meer naar een koude (ondergemiddelde) periode! leuk vooruitzicht. Vooral de gletsjers en de bijbehorende skigebieden hebben daar nu behoefte en baat aan. Hopelijk zet deze ontwikkeling zich de komende maanden door en hebben we een winter in de alpen die enkele graden onder het langjaarlijkse gemiddelde.
  Weet iemand trouwens of je ‘pluimen’ van de gfs/ec van enkele dagen terug ook nog ergens kunt terughalen? meteociel geeft de laatste 4 ensembles, maar ik ben benieuwd naar de evolutie van de ensembles over de afgelopen dagen

 4. vanDam schreef:

  Aankomend weekend gaat de eerste piste op de gletsjer van Sölden weer open.

  “Start SKIBETRIEB am Gletscher. Am Sa, 09.09.17 gehen folgende Anlagen/Pisten am Rettenbachgletscher in Betrieb:
  ✅ 8EUB Schwarze Schneid I + II (08.00 -15.30 Uhr, Talfahrt bis 16.00 Uhr)
  ✅ SL Karleskogl (08.00 – 15.30 Uhr)
  ✅ Piste 32”

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.