Avondactiviteiten Val d'Anniviers

Plan je een wintersportvakantie richting Val d’Anniviers probeer dan zeker één van de avondactiviteiten. Want niets leuker dan jouw dag op de pistes afsluiten op een leuke manier. Hierboven alvast een foto van de “Full moon party”. Natuurlijk kan je ook gaan aprés-skiën, maar deze events zijn zeker zo leuk om eens te proberen ;-).

Avondactiviteiten in Val d’Anniviers

Vanaf 2 januari kan je hier maandelijks genieten van de pistes bij volle maan. Op 2/01, 2/02 en 2/03 kan je met de gondels omhoog naar de Crêt du Midi in Vercorin. Het event begint om 19H30 met een hapje en een drankje boven op de berg. Vervolgens is er live-muziek en kan je met de sleeplift en gondel omhoog om te wintersporten. Inderdaad onder de volle maan kan je hier gewoon genieten van het landschap tijdens de avond. Je hebt zelfs de mogelijkheid om te paragliden richting Vercorin! De pistes zijn natuurlijk voldoende verlicht tijdens dit hele gebeuren.

Hier volgt nog een leuke video van op deze website.

Nog in Vércorin kan je elke dinsdagavond sneeuwschoenwandelen of met je ski’s omhoog. Je kan kiezen om halverwege te stoppen, en te genieten van een heerlijke fondue. Of je kan gewoon verder tot helemaal boven op de top. Ga jij voor de 1867 meter of naar de 2300 meter? Na die klim kan je helemaal naar beneden skiën!

Avondactiviteiten Touringski

Op dinsdag (26 december- 2 en 30 januari en elke dinsdag in februari) kan je ook in Chandolin terecht voor een afdaling met fakkels. Je begint de avond om 16H30  met een overheerlijke fondue in Tsapé Chandolin. Natuurlijk wanneer de condities te slechts zijn gaat het event niet door.

Momenteel ziet het er trouwens al prachtig uit in dit partnergebied. Hieronder een webcambeeld van vandaag.

Val d'anniviers

Wie van jullie heeft een tripje richting Val d’Anniviers gepland? Als ik het bovenstaande beeld zo bekijk, zou ik toch al graag mijn koffers beginnen pakken 🙂

 

Categorieën: Nieuws

Cescia

Spendeert haar winters het liefst in Het Montafon op haar Snowboard. Daarnaast heb ik een "gezonde" sweaterverslaving en ben ik een echte sneakerjunkie. :) Ik leef van dag tot dag!

1 reactie

Gesloten voor reacties.