champéry
Lees verder >

Zover je kunt kijken kun je wintersporten. Kabelbanen of stoeltjesliften lopen van Champéry naar het skigebied Portes du Soleil, één van de grootste samenhangende skigebieden ter wereld

Champéry
Lees verder >

Een prachtig dorpje met een zeer nice skigebied in het grote Les Portes du Soleil in Zwitserland. Omhoog met de gondel en wintersporten in de speeltuin van sneeuw!

champéry
Lees verder >

Op zoek naar een sneeuwzeker bestemming wat ook nog betaalbaar is, gezellig, en een fantastisch skigebied heeft?

Val gardena
Lees verder >

In de drie dorpen van Val Gardena of Gröden in het Duits voel je je meteen thuis. Met Seceda, Seiseralm en de aansluiting op de Sella Ronda geniet je hier van eindeloze droompistes.

Ontdek dat ware gevoel van vrijheid in dit prachtige skigebied.

val gardena
Lees verder >

nagenoeg de rustmomenten laten je genieten van het echte wintersport gevoel en waar kan dat beter dan in Val Gardena met schitterende vergezichten

champéry
Lees verder >

Een prachtig dorpje met een zeer nice skigebied in het grote Les Portes du Soleil in Zwitserland. Omhoog met de gondel en wintersporten in de speeltuin van sneeuw!

Zell am see- Kaprun
Lees verder >

Skiën en snowboarden in Zell am See-Kaprun: drie veelzijdige bergen, 138 kilometer piste.

Kleinwalsertal
Lees verder >

Op u en uw liefsten wachten onvergetelijke winteravonturen!

De ultieme vakantiebestemming voor de wintersporter.

zellamsee
Lees verder >

Een perfect gelegen familiegebied is de Maiskogel in Kaprun. Zeer overzichtelijk en genoeg ruimte voor de ultieme wintersport ervaring.

Montafon voor hele gezin
Lees verder >

Golm en Gargellen meer voor gezinnen, Silvretta Montafon meer uitdagend en Kirstberg als familiepareltje. Skipas voor kinderen al vanaf 18.- per dag.

Alpen bijzonder sneeuwrijk en extreem de komende dagen en heerlijke meteofictie

check ook eens

112 Reacties

 1. Filzmooser schreef:

  Ik blijf zitten waar ik zit en vertrek dan pas eind van de middag….

  • THERESA WILLIAMS schreef:

   Hallo, ik ben Theresa Williams Na jarenlang in relatie te zijn geweest met Anderson, brak hij het uit, ik deed al het mogelijke om hem terug te brengen, maar alles was tevergeefs, ik wilde hem zo graag terug vanwege de liefde die ik voor hem heb, Ik smeekte hem met alles, ik deed beloften maar hij weigerde. Ik legde mijn probleem uit aan mijn vriend en zij stelde voor dat ik liever contact zou opnemen met een spreukgieter die me zou kunnen helpen een spreuk uit te brengen om hem terug te brengen, maar ik ben het type dat nooit in betovering geloofde, ik had geen keus dan het te proberen, ik mailde de spreukgieter en hij vertelde me dat er geen probleem was dat alles voor drie dagen in orde zou zijn, dat mijn ex voor drie dagen naar me terug zou keren, hij sprak de betovering en verrassend op de tweede dag, het was rond 16.00 uur. Mijn ex belde me op, ik was zo verrast dat ik de oproep beantwoordde en het enige wat hij zei was dat het hem speet wat er gebeurde dat hij wilde dat ik bij hem terugkwam, dat hij zoveel van me hield. Ik was zo blij en ging naar hem toe, zo zijn we weer gelukkig samen gaan leven. Sindsdien heb ik beloofd dat iedereen die ik ken die een relatieprobleem heeft, een dergelijke persoon zou kunnen helpen door hem of haar door te verwijzen naar de enige echte en krachtige spell caster die me hielp met mijn eigen probleem. e-mail: {drogunduspellcaster@gmail.com} u kunt hem e-mailen als u zijn hulp nodig heeft in uw relatie of in een andere zaak.

   1) Houd van spreuken
   2) Lost Love Spells
   3) Echtscheidingen
   4) Huwelijksspreuken
   5) bindende spreuk.
   6) Break-up spreuken
   7) Verban een overleden minnaar
   8.) U wilt promotie maken in uw kantoor / Loterij-spreuk
   9) wil je geliefde tevreden stellen
   Neem contact op met deze geweldige man als u problemen ondervindt met een duurzame oplossing
   via {drogunduspellcaster@gmail.com}

 2. Johann schreef:

  Frappante overeenkomsten tussen mijn AWM weerberichten en updates! (visualisatie /bronnen). Ja goed, dat mag maar wel makkelijk. Ter correctie Föhn verhaaltje: lucht stijgt op aan de loefzijde en daalt aan de lijzijde en niet andersom!

  • E schreef:

   Misschien is jouw verhaal wel helemaal niet zo uniek als je denkt.

   • Johann schreef:

    LOL Unieker kan niet! Ondersteund door de sociale media (zie https://www.facebook.com/alpenweerman/ of https://twitter.com/Alpenweerman/status/837709848527654915 is er (helaas) ook een hoog gehalte aan laten we zeggen “putten” uit andermans bronnen en daarop voortborduren. Iets wat ik overigens bij andere sites waarneem en soms wel eens de spuigaten uitloopt.

    • Eric | schreef:

     Wie is AWM een nieuw wasmiddel… #dtv

     • Johann schreef:

      Je zou je eens wat beter en breder moeten orientieren Eric. Dan zou je weten dat er ook andere sites zijn die zich bezighouden met het weer in de Alpen (en Benelux) en niet alleen weerkaarten bespreken maar ook het weer in al zijn facetten wat daarbij behoort! Gedetailleerde synoptische weerpraatjes Alpen en Benelux elke ochtend vers van de pers en ook nog eens met een hoog educatief gehalte en zonder gejammer en geklaag over meteofictie en andere DMO uitdraai die toch nooit uitkomt. Erg leerzaam hoor! Maar goed, dat wist je natuurlijk allemaal al!

     • Marco schreef:

      Kunnen we het hier op niveau houden Eric? Dit stadium zijn we hier op deze site toch echt al gepasseerd.

    • Jannes schreef:

     RTL 4 had dezelfde materie. Avondjournaal. Ik zou ze aanklagen!

     • Eric | schreef:

      Wil nog wat toevoegen…Ronaldo heeft bruisende berichten en wat die ei hier noemt …daar val je halverwege bij inslaap…..
      Maar de Mr Bean weerberichten zijn wel leuk. Stotteren, struikelen en ga zo maar door…. zijn eigenlijk videos voor de leukste thuis 🙂

     • Johann schreef:

      Klopt , ook hier zien we weer de kracht van Twitter. Nb wordt het zelf door hen “bevestigd” of er wordt al naar gelang situatie Alpen ook navraag op gedaan of vernoemd . Maar waarom nu weer aanklagen Jannes. Ik schreef tot dat dat veroorloofd is. 🙂

     • Johann schreef:

      Leuke daarbij is dat diezelfde weerman GH gisteren nog in zijn weerberciht vermeldde dat “sommig” spreken van een föhnstorm”. (nadat ook onze Tweet, en dat was wel weer netjes, door hem werd geretweet. Tja en dan gaat het spelletjes pas goed beginnen 😉 #eyeopener https://twitter.com/Alpenweerman/status/837360089812074498

     • Jannes schreef:

      Dat was een grapje. Ik vind je reactie denigrerend naar Ronaldo. Siert je niet als zeer kundig weerman! Waar is het voor nodig?

     • Eric | schreef:

      Jannes het is nodig voor de traffic.. budget om nog meer te adverteren voor kooplikes zijn op….

     • Johann schreef:

      @Jannes Ik weet hoe het is om hier kritiek of feedback te geven en hoe sommige gasten hier op “geilen”. Dat zal me als kritischer volgen van oa ook WSWM er niet van weerhouden om zo nu en dan te reageren. Vwb mij reactie naar Ronaldo zie ik dit niet als denigrerend. Ook ik lees de weerberichten van Ronaldo, Frederik en Leo met interesse, al is het alleen al te kijken in hoeverre we op 1 lijn zitten. In dit geval is het ook geen kwalificatie naar Ronaldo toe maar veel meer het gebruik van “bronnen” !

  • Ronaldo schreef:

   Aan de ene kant jammer dat je zo reageert Johann. Heb jouw bericht (nog) niet gelezen maar zal dat straks eens doen.
   Aan de andere kant voor mij een compliment dat je mijn (onze) beichten leest. Ik waardeer jou namelijk wel als weerman en heb zelfs veel gehad aan je meteobegrippen.
   Dit is echter mijn eigen verhaal.
   Mijn eigen bewoordingen en mijn eigen kennis.
   De informatie die wij als weermannen vergaren halen we uit dezelfde poeltjes.
   Jammer dat je denkt dat ik je bericht jat Johann.
   Ik heb nog nooit iets gestolen namelijk. Ook dit keer niet.
   Goed bericht toch? 🙂

   • Eric | schreef:

    Zoals de waard is vertrouwd hij zijn gasten was het toch….benieuwd of ze dat gezegde ook in Zwitserland kennen.

    • Marco schreef:

     Zullen we niet die kant op gaan Eric.. lijkt me beter..

    • Johann schreef:

     Jammer van jou gefrustreerde reacties @Eric. Maar goed dat ben ik inmiddels wel van je gewend en je hebt natuurlijk alle redenen voor 😉 Ga vooral lekker verder door met je filmpjes promoten en traffic scoren!

    • Johann schreef:

     Ik kan me nog de tijd herinneren dat je maar wat blij was toen ik in 2014 de weerberichten op jou site (toen nog skiweltbrixental.nl) verzorgde!! Maar goed, ook hier was destijds al die scoringsdrang aanwezig die voor jou alles bepalend is. Ik ben er van overtuigd dat door jou gedrag en wanneer men de ware Eric K kent je nog maar weinig draagvlak zult overhouden voor je filmpjes.

     • EKlop schreef:

      WoW, klinkt echt als een klein wereldje en dat jullie elkaar allemaal wel kennen. Misschien moeten jullie weer eens fysiek samen komen en in de ogen kijken, dat werkt vaak positief. Tijd voor een wintersportweer meetup 🙂

     • Jannes schreef:

      Haha goede 😉 Je zou eens moeten weten hoe klein het wereldje echt is! Als het ergens niet lukt met je idee kun je zo de hort op en zoek je een andere weerman daarvoor!

   • Johann schreef:

    Ik denk dat je de berichten via oa Titter waar je mij volgt heel goed hebt opgepakt gezien de visualisatie (bronnen) die je vervolgens in je weerbericht gebruikt Ronaldo. Naast de föhndiagrammen, de Meteo-Centrale weeralarmen incl de foto van HtB alles exakt hetzelfde (Twitter) Jou verhaal daaromheen is natuurlijk je eigen en daar heb ik het ook niet over. Overigens heb ik de term “jatten” niet gebruikt!

    • Ronaldo schreef:

     Nee.
     Met mn hand op het hart durf ik te zeggen dat ik helemaal niets heb overgenomen.
     Die foto van HtB zag ik vanavond op RTL4 en vond het een mooie foto voor mn verhaal die ik vanmiddag op de fiets richting Purmerend in mn hoofd verzonnen heb.
     Maar als jij dat denkt is dat echt niet mijn probleem en een beetje triest om dat hier te melden.
     Je hebt mn gegevens en je kunt me altijd op een ander kanaal bereiken zoals in het verleden Johann.
     Succes met AWM

     • Johann schreef:

      Soms moet dat “eruit” Ronaldo en of dat nu hier is of bij SH dat maakt niet uit. Deze reactie van mijn nu mede getriggerd doordat het de laatste tijd binnen de diverse fora en sites soms wel heel erg de spuitgaten uitloopt!

    • Jannes schreef:

     Zo worden formats en designs van websites ook weleens hergebruik trouwens. Althans de visualisatie…

     Maaruh Ronaldo, volgens mij kun je geen beter compliment krijgen 😉

  • michel schreef:

   Zie geen overeenkomst, als je het over beeldmateriaal hebt kom op. Gaat het zo slecht met AWM??

   Ik vind dit echt sneu, Ronaldo heeft een goed weerbericht geschreven. Duidelijk en informatief, zal eens naar jullie berichten kijken. Dat is onduidelijk waar een leek niet eens weet waar jullie het over hebben.

   • Johann schreef:

    Nou dan moet je toch eens even beter kijken. Tip, ga even naar FB of Twitter. Indien gewenst wil ik ze best allemaal eens naast elkaar zetten zodat je ziet wat de boodschap is en waar het omgaat. Dat je de weerberichten bij ons niet kunt volgen dat moge meteen duidelijk zijn. Overigens gaat het heel goed hoor met AWM don`t worry

 3. Heerlijk bericht Ronaldo!!En wat leest het lekker weg.Compliment wederom

 4. Marco schreef:

  Zeker lekker bericht Ronaldo

 5. Jeroen schreef:

  Ik zeg leest heerlijk….En voor aankomende alpengangers…Neem de schep mee. Helaas hebben wij die hier in inzell niet nodig gehad. Wel perfecte sneeuw boven dus op dal groen na geen klagen gehad zeg ik.

 6. Jan van soest schreef:

  Tjonge tjonge tjonge………..jammer deze onprofessionele reacties……..doet Renault geen goed denk ik!
  Het weer: spannende tijden in ieder geval, sneeuw in maart is niet bijzonder denk ik maar toch!
  Van mag het nog effe en dan echt voorjaar!

  • Asten (Harmelen) schreef:

   Goed weerbericht met duidelijke uitleg. Jammer dat er eens in de zoveel tijd weer negatieve elementen hun ‘gelijk’ moeten halen op deze site. Johann, communiceer dit dan achter de schermen en val de ‘gewone’ lezer niet lastig (voor de zoveelste keer).

 7. Michelle schreef:

  Een top bericht Ronaldo. En wie is Johann? Nooit van gehoord ik lees alleen deze site en wintersporters.nl waar gewoon goede berichten staan. Wat kinderachtig om iemand zo af te zeiken zeg. Als je zelf weerman bent, wat ik uit de berichten opmaak, hou je dan bij je eigen site en hou je commentaar voor je. Beetje respect is wel op zijn plaats en als je dat niet kunt opbrengen ga dan een andere bezigheid zoeken.

 8. Mark (breda) schreef:

  De mensen die denken het alleenrecht te hebben op het weer zijn zielig. En aan de andere kant niet van deze tijd. Bronnen te over. Vrij verkeer van informatie, dus tuurlijk kom je op ideeen of zie je ergens iets wat je aan het denken zet.

  Dus beste Johann, ga aub ergens anders zitten zielepieten.

  @Ronaldo: fijn informatief bericht!

 9. Stefan Kaptein schreef:

  Mooi bericht Ronaldo. Maar als ik het goed gelezen heb gaat er in heel veel Alpen opnieuw heel veel sneeuw vallen, alleen niet in mijn geliefde noord Alpen. Daar blijft het bij wat kleine frontjes die uitgeknepen worden tegen de noord Alpen. Ik zou nu toch ook graag eens die paarse kleur zien aan de noordkant, maar dat zit er opnieuw weer niet in. En het is zo hard nodig die sneeuw in al die gebieden. Al het hele seizoen is het opnieuw weer steeds net niet. De restjes is het waar we het mee moeten doen. Gelukkig samen met de kunstsneeuw hebben we het tot nu toe gered met die restjes maar de echte sneeuwdans hebben we aan de noordkant nog niet gezien. En een dump is er al helemaal niet geweest. Jammer.

 10. Filzmooser schreef:

  Morgen een extreme dag in Oostenrijk, ben erg benieuwd hoe die gaat verlopen!
  Mooi bericht Ronaldo zelfs me dochter van 14 weet nu exact wat er morgen gaat gebeuren……

  @Johann…….erg jammer dat je zo vel van leer gaat tegen Ronaldo bezoek vaak je site maar na deze aanval haak ik nu af…..

  • Johann schreef:

   Weer iemand die de “boodschap” niet snapt of het niet begrijpen wil. Lijkt me nog wel mee te vallen met “fel van leer gaan tegen Ronaldo” dan wel “een aanval”. Kan er bovendien met Ronaldo (ook achter de schermen ). Maar ja, omgaan met kritiek in welke vorm, schijnt voor een select groepje hier helaas steeds weer problemen te geven en al menigeen is hierdoor monddood gemaakt en afgehaakt.

 11. Bas schreef:

  Ik dacht dat die Johan van AWM een toffe peer was maar als ik dit zo lees is het eerder een trieste vogel. Wat een ontzettend sneue reactie op Ronaldo z’n bericht zeg. Voor mij geen AWM meer, met z’n afgezaagde benelux weerbericht.

 12. Hans schreef:

  Als ondernemer loop je nu eenmaal het risico dat andere concurrenten bij je in de keuken willen kijken. Zelf kijk ik niet bij anderen NOOIT ( via internet veel te zien en te ontdekken) , ga uit van mijn eigen kracht etc. Weet inmiddels wel dat anderen mijn werkzaamheden proberen te kopiëren maar probeer ze steeds een stap voor te zijn. Dus @Johann. Niet zeuren.

 13. Asten (Harmelen) schreef:

  Interessante meteofictie in de GFS 18.00 run. De depressie die vanaf de 10e maart voor winterse omstandigheden in de Alpen moest gaan zorgen trekt uiteindelijk weer west/zuidwestwaarts maar dan nadert in combinatie met de oceaanblokkade een met ijskoude lucht gevulde depressie. In dat scenario dikke sneeuwval in de Alpen en winterse omstandigheden in de LL.

 14. Roy schreef:

  Jammer Johann. Weer is emotie maar dit was niet nodig. Ook niet erg slim om de beste roman WSWM schrijver vals te betichten van plagiaat. Zijn manier van schrijven beheers jij zeker niet en dat kan je gewoon niet compenseren met de kennis die je hebt. En iedereen heeft toch toegang tot de bronnen. Kom op joh!

  • Johann schreef:

   ” Ronalde de Roman WSWM schrijver?” Wie diskwalificeert er hier nu?? Tja, als je het zo ziet dan houdt natuurlijk elke discussie op, Maar OK, ieder zijn eigen concept. Bij AWM kiezen we iig voor een geheel ander concept waar elke weerman zich met vijheid van eigen invullen maar met behoudt van structuur ondergeschikt aan maakt. Dat dit concept werkt moge duidelijk zijn aan het succes van AWM en de waardering die we daarvoor terug krijgen.

   • Roy schreef:

    Welke waardering? Klinkt als jezelf moed inpraten.. En gelijk gebruik maken om even goedkoop reclame te maken ergert me. Even voor de duidelijkheid. Succes hangt af van hoe interessant je het pakketje aanbiedt. Niet van zoveel mogelijk kennis in 100 zinnen proppen. Een roman wordt nu eenmaal beter verkocht dan een scheikundeboek. Oh en aan zijn kennis twijfel ik niet alleen heeft hij het talent deze samen te kunnen voegen. Maar talent heb je of je hebt het niet.. Ciao Johann

 15. Johann schreef:

  Zo genoeg, ik trekt me weer terug in mijn Zwitserse weerhol en ga me voorbereiden op een synoptisch interessante weerdag in de alpen. Alle voor en tegenstanders een fijn weekend gewenst en indien iemand nog de behoefte heeft om iets negatiefs of positiefs richting mijn persoon te ventileren dan kan dat via info@alpenweerman.nl Ciao Johann

 16. Harm (Zutphen) schreef:

  Pfffffff, wekkertje om half drie is wel vroeg, maar het is voor een goed doel! En route..

 17. Geert schreef:

  Die sneeuw voor de LL zie ik er nog niet inkomen.

 18. Paul A Club 1989 schreef:

  Gisteren in Mühlbach am Hochkönig eigenlijk de beste dag van de week gehad. Met hulp van de skikanonnen gaat het nog redelijk al is er wel verse sneeuw nodig. Het smelt hard nu en zeker als de föhn er nog eens op komt. Gauw onze laatste dag er tegenaan gooien. (Nu windstil en strak blauwe lucht.)

 19. rob schellevis schreef:

  Ai Johann, als ex Blogger van Alpenweerman en 1,5 jaar mee kijkend achter de schermen van Alpenweerman past je manier van reageren hier niet echt,… jammer! Het kan toch niet de bedoeling zijn dat de Alpenweerportalen elkaar gaan afzieken om zieltjes en traffic te winnen. Dat doe je op basis van kwaliteit. Een goed weerbericht wil overigens nog niet zeggen dat je daarmee de grote massa bereikt daar is wellicht meer voor nodig. De hier gekozen weg is in ieder geval niet de juiste, een gemiste kans zou ik zeggen! Ook is dit niet waar de gemiddelde lezer / consument op zit te wachten,… Een mailtje aan Ronaldo had netter geweest en had getuigd van professionaliteit! LG aus Lofer

  • Hans schreef:

   Enerzijds mbt de laatste zin en hetgeen Johann 00.46 uur meldt, heb jij zeker gelijk. Ik ken hun “relatie” niet. Anderzijds is dit een open forum.
   Heb even stiekem op awm zitten kijken. Dat Johann over kennis van zaken beschikt is helder. Jammer van al die “sjieke” woorden. Trek je geen klanten mee. Doe net als hier gewoon in simpele duidelijke taal. 🙂

  • Johann schreef:

   Precies Rob, op basis van kwaliteit. En juist dit kwaliteit moeten we als weermannen nastreven. Dat ik nu reageer wordt oa getriggerd door een hoog copy-paste en andere plagiaat gehalte via mn de sociale media en langzaam maar zeker begint dat te nerven. Met Ronaldo is dat overigen al lang uitgepraat en rechtgezet en wrs betreft het hier eerder toeval dan opzet. Neemt niet weg dat ik die trend via diverse sites (fora en soc media) wel degelijk en steeds vaker zie. Persoonlijk mailtjes helpen dan ook niet meer. Zoals je weet loop ik al heel lang mee in het mallemolen weer-circuit en weet mede door mijn vroegere contacten en werkzaamheden via destijds oa voor sneeuwverwachting.nl / sneeuwhoogte.nl en andere sites zoals wintersporters.nl en snowrepublic maar al te goed wat er zich afspeelt dan wel welke politiek er zoal wordt bedreven. Ten slotte vind ik jou mening hier via de reacties nu ok niet echt chique want ook jou is maar al te goed bekend hoe hier door een aantal lieden met kritiek wordt omgegaan. Stuur me dus der volgende keer dan ook maar gewoon een mailtje! lG aus Termen

   • Jannes schreef:

    Beste Johann, je punt is wel duidelijk. Dit is al de zoveelste keer dat je hier je punt komt maken. Jij bent de beste, alstublieft. Knap dat je bekend bent in de weermannen wereld. Volgens mij heb je bijna hetzelfde pad gelopen als Hajo en uiteindelijk ook met een eigen website die leuke content heeft. Persoonlijk vind ik hem wel veel op hier lijken, visueel gezien, maar tja een blog is ook maar een blog en zo gaat dat in mijn wereld. Je ziet mooie dingen en je maakt die na of verbeterd ze, alaaf!

    Dat sfeer maken over hoe hier met kritiek omgegaan wordt is wel weer sneu. Er wordt hier een bak kritiek gegeven en die blijft nagenoeg allemaal staan. Ik ken maar weinig platforms die dat doen. Die jij benoemd halen het in ieder geval weg en dat is hun goed recht.

    Ik ga je reclame weghalen, je trekt potverdorie alweer een heel artikel naar je toe. Je insinueert van alles richting ons, maar besef je je ook dat wij het omgedraaid niet doen? Zie je ons op jouw website? Zitten wij kritiek te leveren op dat je foto’s en kaarten van andere partijen gebruikt? Natuurlijk niet, mooie wereld toch dat dat kan? Alleen hier gaan we de discussie aan.

    Als laatste wil ik je even uit de droom helpen. Wij copy/pasten niets van jou op social media. Simpelweg omdat we je niet volgen… Geen idee hoe het op Twitter zit, want daar kom ik helemaal niet. Net als de rest van de wereld over een paar jaartjes. Behalve Trump en Geert 😉

    • Sytze schreef:

     Jannes, je mag mijn reactie weglaten, jij bent hier duidelijk. Ik wil graag alleen weerpraat en niet dit Johann gedoe. Wil je voortaan dit soort gedoe van deze site bannen..

     • Jannes schreef:

      Doe mijn best, maar het is en blijft een vrij platform dus ergens mag het ook wel. We willen juist niet zo zijn als andere platforms en teveel modereren en ergens snap ik de frustratie inmiddels. Er wordt veel afgekeken links en rechts en als auteur is dat niet altijd even prettig. Vooral als je er daar niets over kunt zeggen. Alleen hier inderdaad niet de plek dat dan wel te doen 😉

   • Sytze schreef:

    Beste Johann, fijn dat jij jouw waarheid hebt neergezet. Wil je het daar aub bij laten. Deze groep bevalt mij goed, zo nu en dan off topic en ego gedoe…dat heb je overal. Het is een weer site, over het weer. Er doen zich zeer interessante weer ontwikkelingen voor…..deze turbulentie vanuit jou, mag je ergens anders uiten, niet hier, wat mij betreft. @Ronaldo of wie dan ook: hoe kijken jullie naar de komende twee weken…het weer!!!

   • Jelte van der Meer schreef:

    Paar jaar gelden was het hier altijd gezellig, iedereen happy en geen weerwannen die elke dag elkaar het leven zuur maken.
    Hoop dat die tijd weer terug komt. zonder al het gemekker van anderen die alles 100 keer beter weten(begin dan eigen site toch?).
    Hoop volgend seizoen weer wat meer op de fun word gekeken, nou ja das mijn idee.

 20. Frank schreef:

  Godsamme als we elkaar hier niet het leven zuur praten over het weer en tegenvallende sneeuw en weerberichten, dan is er wel iemand (wie is Johan?) die hier komt verkondigen dat weerberichten hier wel erg op die van hem? lijken. Terwijl de komende week juist weerkundig zo interessant is gaat het weer over iemand persoonlijk. Snap niet wat je hier wilt toevoegen Johan. Buiten de weermannen hierom heeft niemand wat aan dit soort berichten.

 21. Roy schreef:

  Nr 2 en 3 beginnen zich nu samen te smelten als 1 grote dump! Valthorens:

 22. Ewald schreef:

  In Laax gaan Ondertussen steeds meer liften dicht. De wind trekt op dit moment op 2000 meter dan ook flink aan .
  De terugreis wordt morgenochtend ook nog wel een dingetje; we zitten aan het eind van een stijgende weg op 1350 meter.
  Ik ben bang dat ik mijn sneeuwkettingen toch nog moet gaan gebruiken om naar beneden te rijden.

 23. Kim schreef:

  Groeten aan het grote publiek, ik kom uit de VS, ik wil het publiek informeren over hoe ik door HERPES Virus genezen werd door een dokter genaamd SUNNY. Ik bezocht verschillende ziekenhuizen, maar ze hebben me een lijst gegeven van drugs zoals Famvir, Zovirax en Valtrex, die Erg duur om de symptomen te behandelen en me nooit te genezen. Ik was op het internet op zoek naar remedies op HIV / AIDS en ik zag commentaar van mensen praten over hoe (drsunnydsolution1@gmail.com) hen genezen. Toen ik hem contacteerde gaf hij me hoop en stuurde een kruidengeneeskunde via COURIER, die ik nam en het serieus aan me werkte, een gratis persoon zonder problemen, mijn HERPES-resultaat kwam negatief uit. Ik bid voor jou, Dr, ZONNIG, God zal je eeuwig leven geven, je zal niet voor je tijd sterven om oprecht en groot te zijn. Ik ben zo blij dat u hem ook kunt contacteren als u een probleem hebt, u kunt hem ook bereiken op een persoonlijk e-mailadres, drsunnydsolution1@gmail.com bel wat hij hem niet heeft, zijn telefoonnummer +2348077620669
  DOCTOR SUNNY kan de volgende ziekte zo goed doen:

  1. HIV / AIDS
  2. HERPES 1/2
  3. KANKER
  4. ALS (de ziekte van Lou Gehrig)
  5. Herpatitis B
  6.chronische pancreatitis
  7.Emphysema
  8.COPD (Chronische Obstructieve Pulmonale Ziekte)
  9.asthma
  10. Draai hoeksluiting Glaucoom
  11.Diabaten
  12.CHRONISCHE PANKREATITIS 13 .HSV-1 of HSV-2

 24. jenifer schreef:

  Ik geloof nooit op liefde spells totdat ik een vriend van mij ontmoette die me alles vertelde over DR.otutu die haar ex-vriendje terug bracht, zelfs toen ze me vertelde dat ik haar niet geloofde omdat ik dacht dat ze ook dezelfde nep wilde Speltoetsen om mijn geld weg te nemen. Hoewel ik haar de kans gaf om alles uit te leggen wat ze me over DR.otutu moet vertellen, zei ik tegen haar dat er veel scammers zijn die ons geld willen nemen en ik zal nooit slachtoffer zijn op hen, alhoewel mijn verloofde die meent te trouwen Ik over enkele maanden van mij verliet me, ik zal geduldig wachten op een andere man, hoewel ik hem zo lief heb gehad. Ze vertelde me dat deze DR niet nep is dat hij echt is en dat hij veel mensen heeft geholpen om hun geliefden terug te krijgen, dan vraag ik haar hoe dit spel werkt en wat zijn de eisen die ik moet doen voordat hij kan Gooi de liefde spells op mij? Ze vertelde me dat ik hem op drotutuhealinghome@hotmail.com zou moeten mailen en ik zou hem moeten vertellen wat ik wil. Ik heb hem echt gestuurd en hem verteld dat ik mijn ex man nodig heb, ik vertelde hem dat het mijn vriend was die mij naar hem stelde, waarom ik zijn werk twijfelde? Hij zei dat zijn werk 100% zeker is en garandeert dat niemand ooit in zijn tempel is gekomen en ook hetzelfde blijft. Ik werd op zijn woorden geworden, hij zegt tegen mij en een gedachte kwam in mijn gedachten dat hoe weet ik alles wat we eerder besproken hebben. Hij zei voordat hij op mijn situatie kan beginnen, dat ik vertrouwen moet hebben op hem en op hem vertrouwen en andere spellaster verlaten en geduldig geduld wachten, dat als ik dit alles kan zeggen, zal ik mijn vriend in 72 uur terug krijgen. Ik zei ok, ik geloof en beloofde alleen met je te werken, toen gaf hij me een formulier om te vullen welke ik deed en met hem te sturen met mijn foto’s en ook de foto’s van mijn ex-lover. Hij antwoordde me in 30 minuten later en vertelde me dat zijn goden sommige dingen nodig hebben om de spelling op mij te werpen en mijn probleem is heel makkelijk als ik deze artikelen kan leveren. Dan, wanneer ik hem vraagt, hoe kan ik deze artikelen krijgen en hoe kan ik hem naar hem sturen voor de casting van de liefdesspelling? Hij vertelde me dat ik er geen zorgen over zou moeten maken dat er in dit land een artikelenverkoper hier is. Dat kan de artikelen voor mij krijgen. Dan vraag ik hem hoeveel zal het me kosten om al deze items te kopen? Hij vertelde me wat ik met vol vertrouwen naar hem stond. Na een uur later belde hij mij en vertelde me dat mijn probleem is opgelost dat ik 72 uur wacht dat mijn liefde naar mij zal vragen wat ik volgens zijn woorden gedaan heb, wanneer Het was ongeveer 18 uur de volgende drie dagen, mijn ex belde me als ik thuis ben dat hij me dringend wil zien. Ik zei tegen hem, hoopte dat alles goed is, hij zei ja, toen vertelde ik hem dat hij kan komen, mijn ex man kwam terug naar mij en hij vroeg om vergeving dat hij wist wat er over hem kwam. Nu ben ik zo blij omdat ik mijn geliefde terug heb en we plannen voor onze bruiloft die binnenkort opkomt, ik belde de dr en bedank hem heel erg en vraag hem wat ik hem zal doen als waardering, hij vertelde me Ik zou mijn geld moeten vergeten en houden dat hij niet na geld is, maar om mensen te helpen die hulp daar ook nodig hebben, alles wat hij nodig heeft om me te doen is om meer getuigenissen over hem te geven zodat mensen die daar hulp nodig hebben, hem ook moeten mailen dat is Waarom ben ik vandaag om mijn getuigenis te geven? Mag uw goede heer hem blijven zegenen en hem langere levens voorspoed en wijsheid geven. DIT IS DE DR EMAIL ADRES (drotutuhealinghome@hotmail.com). U kunt hem ook contacteren via zijn whatsapp nummer (+2349051417394)

 25. jenifer schreef:

  Ik geloof nooit op liefde spells totdat ik een vriend van mij ontmoette die me alles vertelde over DR.otutu die haar ex-vriendje terug bracht, zelfs toen ze me vertelde dat ik haar niet geloofde omdat ik dacht dat ze ook dezelfde nep wilde Speltoetsen om mijn geld weg te nemen. Hoewel ik haar de kans gaf om alles uit te leggen wat ze me over DR.otutu moet vertellen, zei ik tegen haar dat er veel scammers zijn die ons geld willen nemen en ik zal nooit slachtoffer zijn op hen, alhoewel mijn verloofde die me zou trouwen Ik over enkele maanden van mij verliet me, ik zal geduldig wachten op een andere man, hoewel ik hem zo lief heb gehad. Ze vertelde me dat deze DR niet nep is dat hij echt is en dat hij veel mensen heeft geholpen om hun geliefden terug te krijgen, dan vraag ik haar hoe dit spel werkt en wat zijn de eisen die ik moet doen voordat hij kan Gooi de liefde spells op mij? Ze vertelde me dat ik hem op drotutuhealinghome@hotmail.com zou moeten mailen en ik zou hem moeten vertellen wat ik wil. Ik heb hem echt gestuurd en hem verteld dat ik mijn ex man nodig heb, ik vertelde hem dat het mijn vriend was die mij naar hem stelde, waarom ik zijn werk twijfelde? Hij zei dat zijn werk 100% zeker is en garandeert dat niemand ooit in zijn tempel is gekomen en ook hetzelfde blijft. Ik werd op zijn woorden geworden, hij zegt tegen mij en een gedachte kwam in mijn gedachten dat hoe weet ik alles wat we eerder besproken hebben. Hij zei voordat hij op mijn situatie kan beginnen, dat ik vertrouwen moet hebben op hem en op hem vertrouwen en andere spellaster verlaten en geduldig geduld wachten, dat als ik dit alles kan zeggen, zal ik mijn vriend in 72 uur terug krijgen. Ik zei ok, ik geloof en beloofde alleen met je te werken, toen gaf hij me een formulier om te vullen welke ik deed en met hem te sturen met mijn foto’s en ook de foto’s van mijn ex-lover. Hij antwoordde me in 30 minuten later en vertelde me dat zijn goden sommige dingen nodig hebben om de spelling op mij te werpen en mijn probleem is heel makkelijk als ik deze artikelen kan leveren. Dan, wanneer ik hem vraagt, hoe kan ik deze artikelen krijgen en hoe kan ik hem naar het casting van de liefdesspeling sturen, hij vertelde me dat ik er geen zorgen over moet maken dat er hier een artikelenverkoper is in zijn eigen land Dat kan de artikelen voor mij krijgen. Dan vraag ik hem hoeveel zal het me kosten om al deze items te kopen? Hij vertelde me wat ik met vol vertrouwen naar hem stond. Na een uur later belde hij mij en vertelde me dat mijn probleem is opgelost dat ik 72 uur wacht dat mijn liefde naar mij zal vragen wat ik volgens zijn woorden gedaan heb, wanneer Het was ongeveer 18 uur de volgende drie dagen, mijn ex belde me als ik thuis ben dat hij me dringend wil zien. Ik zei tegen hem, hoopte dat alles goed is, hij zei ja, toen vertelde ik hem dat hij kan komen, mijn ex man kwam terug naar mij en hij vroeg om vergeving dat hij wist wat er over hem kwam. Nu ben ik zo blij omdat ik mijn geliefde terug heb en we plannen voor onze bruiloft die binnenkort opkomt, ik belde de dr en bedank hem heel erg en vraag hem wat ik hem zal doen als waardering, hij vertelde me Ik zou mijn geld moeten vergeten en houden dat hij niet na geld is, maar om mensen te helpen die hulp daar ook nodig hebben, alles wat hij nodig heeft om me te doen is om meer getuigenissen over hem te geven zodat mensen die daar hulp nodig hebben, hem ook moeten mailen Waarom ben ik vandaag om mijn getuigenis te geven? Mag uw goede heer hem blijven zegenen en hem meer lang leven voorspoed en wijsheid geven. DIT IS DE DR EMAIL ADRES (drotutuhealinghome@hotmail.com). U kunt hem ook contacteren via zijn whatsapp nummer (+2349051417394)

 26. shole kakhaz schreef:

  Mijn naam is Shole Kakhaz. Dit is een zeer vrolijke dag van mijn leven vanwege de hulp die Dr.Akobe heeft me gegeven door mij te helpen mijn ex man terug te krijgen met zijn magische en liefde spelling. Ik was 6 jaar getrouwd en het was zo verschrikkelijk omdat mijn man echt op me was bedriegen en was op zoek naar een echtscheiding maar toen ik over Dr.Akobe e-mail kwam op het internet over hoe hij zo veel mensen heeft geholpen om hun ex terug te krijgen En helpen bij het vaststellen van de relatie. En maak mensen gelukkig in hun relatie. Ik legde mijn situatie aan hem uit en zocht zijn hulp, maar tot mijn grootste verrassing vertelde hij me dat hij mij met mijn zaak zal helpen en hier ben ik nu aan het vieren omdat mijn man helemaal goed is veranderd. Hij wil altijd bij me zijn en kan niets zonder mijn heden doen. Ik geniet echt van mijn huwelijk, wat een geweldige feest. Ik zal doorgaan met het testen op internet omdat Dr.Akobe echt een echte spellaster is. HEEFT U HULP NODIG CONTACT DOCTOR Akobe NU VIA EMAIL: akobemagicspell@gmail.com of bel +2348054662252 of +2348142307304. Hij is het enige antwoord op je probleem en laat je je gelukkig voelen in je relatie.and zijn ook perfect in 1 LOVE SPELL 2 WIN EX BACK 3 FRUIT VAN DE WOMB 4 PROMOTION SPELL 5 BESCHERMINGSGELIJK 6 SPESIALE SPELL 7 GOEDE SPELLEN SPEL 8 LOTTERIJ SPELLEN En de zaak van de rechtbank.

  U kunt zijn website bezoeken op: https: //www.akobemagiclovespells.com

 27. Appreciate Ogundele schreef:

  MOET LEZEN:

  Mijn naam is Theresa, amd uit Glasgow, Verenigd Koninkrijk. Ik wil getuigen van een geweldige man genaamd dokter dr. Ogundele, ik ben zo vaak gewend en ik heb nog nooit een krachtige man gezien zoals dr ogundele, mijn man heeft me verlaten omdat ik mijn eigen kind niet kon krijgen en de tweede reden Was ook omdat we niet in staat waren om het ongeboren kind financieel te verzorgen. Op een dag als een gefrustreerde vrouw ging ik online en ik kwam over de post van Dr Ogundele geplaatst door een vrouw die hij eerder heeft geholpen, ik moedig mijn zelf aan om hem te contacteren, Het eerste woord dat hij tegen me zei, was dat ik blij zou moeten zijn om te contacteren dat mijn problemen zijn voorbij. Enkele dagen na zijn gebeden en spellende casting ging mijn man terug met bedelen en hij bracht ons uit armoede met zijn krachten. Iedereen die dit leest dat ik mijn eigen kind op zijn weg heb. Dr Ogundele is als geen ander spellaster, hij heeft de perfecte oplossing voor relatievraagstukken, armoede, ziekte en huwelijksproblemen, en zelfs laat je een goede geluk in je leven krijgen. Ik geloofde hem en vandaag ben ik blij om je te laten weten dat deze spellaster de kracht heeft om levensproblemen allerlei ziekte met zijn krachten te maken. Omdat ik Hem geloofde, heb ik geluk. Dank voor jullie mensen die daar zijn en hulp nodig hebben, zal ik zijn contactpersoon laten vallen, want je kunt hem contacteren of hem bedanken voor mij. Dr.Ogundele e-mail zijn: ogundeletempleofsolution@gmail.com of zijn telefoonnummer: +27730022719

 28. mabel schreef:

  Ik was pijn en hart gebroken toen er in mijn huwelijk zeven maanden geleden een erg groot probleem was tussen mij en mijn man. Zo verschrikkelijk dat hij de zaak naar de rechtbank voor een scheiding bracht. Hij zei dat hij nooit meer met me wilde blijven, en dat hij me niet meer lief had. Dus hij pakte uit het huis en maakte me en mijn kinderen door zware pijn doorgegeven. Ik heb geprobeerd alle mogelijke middelen om hem terug te krijgen, na veel plezier, maar alles in geen nut. En hij heeft bevestigd dat hij zijn beslissing genomen heeft en hij wilde me nooit meer zien. Dus op een avond, toen ik terug kwam van het werk, ontmoette ik een oude vriend van mij die van mijn man vroeg. Dus ik vertelde hem alles aan hem, dus hij vertelde me dat de enige manier waarop ik mijn man terug kan krijgen is Een spellaster bezoeken, omdat het ook echt voor hem gewerkt heeft. Dus ik geloofde nooit in spelling, maar ik had geen andere keus dan zijn advies te volgen. Toen gaf hij me het e-mailadres van de speltoetser die hij bezocht had. drogogodspellcaster@gmail.com. Dus de volgende morgen stuurde ik een mail naar het adres dat hij aan mij gaf, en de speltoesteller verzekerde me dat ik de volgende dag mijn man terug zal krijgen. Wat een geweldige uitspraak !! Ik geloofde nooit, dus hij sprak met mij en vertelde me alles wat ik moet doen. Dan de volgende ochtend, zo verrassend, mijn man die me de afgelopen 7 maanden niet heeft gebeld, belde me dat hij terugkomde. Zo geweldig!! Dus zo was hij dezelfde dag terug, met veel liefde en vreugde en hij verontschuldigde zich voor zijn fout en voor de pijn veroorzaakte hij mij en mijn kinderen. Vanaf die dag was onze relatie nu sterker dan voorheen, met behulp van een speltoets. Dus ik zal u daar adviseren als u een probleem hebt met dr ogogo isele, ik geef u 100% garantie dat hij u zal helpen. Email hem op: drogogodspellcaster@gmail.com

 29. Camila Adrian schreef:

  Getuigenis over hoe ik mijn man terugkwam. Mijn wereld en mijn leven is terug !!! Na een jaar van gebroken relatie, verliet mijn man me zonder reden. Ik voelde me alsof mijn leven op het punt was om te stoppen, ik had bijna zelfmoord gepleegd. Ik was heel erg emotioneel beneden. (Dankzij een spellaster genaamd Dr IREDIA), die ik online ontmoette. Op een gelukkige dag, toen ik door het internet was, kwam ik veel getuigenissen over deze speeltoestand tegen. Sommigen hebben getuigen dat hij hun ex-liefhebber heeft teruggebracht, sommigen hebben getuigen dat hij baarmoeder herstelt, kanker, Hiv en andere ziekte genezen, sommigen hebben getuigen dat hij een spelling kan opheffen om te stoppen met echtscheiding enzovoort. Ik kwam ook over een bepaald getuigenis, het ging over een vrouw die CINDY heette, ze beweerde dat hij in minder dan twee dagen haar ex-liefhebber had teruggebracht en aan het eind van haar getuigenis droeg ze het IREDIA e-mailadres. Na het lezen van al deze, besloot ik het eens te proberen. Ik heb contact opgenomen met hem via email drirediaherbalhome@gmail.com en verklaarde mijn probleem aan hem, hij zei dat ik me geen zorgen hoefde te maken dat in 48 uur mijn man naar me terugkwam. Tot mijn verbazing kwam mijn man naar mijn huis en vroeg me om hem te vergeven. We hebben onze problemen opgelost en we zijn zelfs gelukkiger dan voorheen …
  Dr IREDIA is echt een begaafde man en ik zal niet stoppen met het publiceren van hem omdat hij een geweldige man is … Als u een probleem hebt en u zoekt een echte en echte spellaster om al uw problemen voor u op te lossen. Hij is legitiem. Contacteer hem op zijn email, DRIREDIAHERBALHOME@GMAIL.COM

 30. Robert James schreef:

  De grote Mighty BabaLawao !!! Je hebt het opnieuw gedaan, je hebt me je krachten getoond die ik van verschillende mensen heb gehoord, maar nu ben je van ervaring, dr BabaLawao, je bent de grootste spellaster die ik geloofde dat het bestaat omdat je mijn geliefde teruggebracht heeft Ik heb me binnen 24 uur verlaten sinds 2015, meneer, jij bent het grootst, bedankt voor je geweldige werk in mijn leven en ik zal je herinneren, omdat je een glimlach op mijn gezicht heeft gedaan door mijn droom te maken.
   Nogmaals bedankt meneer. Mijn vrienden die daar hulp nodig hebben, zal ik u adviseren om Dr. BabaLawao te contacteren voor hulp omdat hij een grootste man is die ooit leeft, hier is het e-mailadres van Dr. BabaLawao: babalawaodgreatspellcaster788@gmail.com

  Krijg je Minnaar OF Echtgenoot Terug
  Kanker Spellen
  Zwangerschapspellen
  Killing Spell
  Kinderspelen
  Love Spell
  Huwelijkspellen
  Long Life Spell
  Bescherming Spelling
  Wordt een Manager Spell
  Je geld terugvinden
  Madness Spell E.T.C.

  Contacteer hem nu op dit email adres: babalawaodgreatspellcaster788@gmail.com

 31. FLORANTINA schreef:

  Hallo jongens! Ik ben zo opgewonden om mijn vriendje terug te krijgen nadat hij me voor een ander meisje heeft verlaten.
  Mijn vriendje verliet me voor een ander meisje. Ik had hem wanhopig nodig omdat ik zo veel van hem hield. Ik werd erg bezorgd en had hulp nodig. Terwijl ik op internet was, kwam ik op een website die voorstelde dat Dr OGOGO kan helpen om snel terug te komen en een echtscheiding te stoppen, enzovoort. Dus ik voelde dat ik hem zou moeten proberen. Ik contacteerde hem en hij vertelde me wat te doen en ik deed het toen en hij deed me een (Love Love Spell). 48 uur later kwam mijn vriendje terug naar mij en huilde en vroeg om mijn vergeving. Vandaag ben ik zo blij en ik wil deze geweldige spellaster aanbevelen aan iedereen die echt een dringende oplossing voor zijn of haar gebroken relaties en huwelijk nodig heeft. Neem gewoon contact op met de grote “Dr.OGOGO” Als u een probleem hebt, neem dan contact met hem op en ik garandeer u dat hij u zal helpen., Schreeuw niet meer – contacteer deze krachtige speldcaster nu. Dank u Dr OGOGO voor het opslaan van mijn gebroken relaties en bracht mijn vriendje terug naar mij! “Mail hem op: drogogodspellcaster@gmail.com

 32. mihaela schreef:

  mijn naam is Mihaela Ik ben geboren in het Roemeens en ik verloor mijn ouders toen ik 10 jaar oud was en leed in mijn hele leven het leven met iemand die zo op een dag kreeg ik eindelijk de man die echt van me houdt en uiteindelijk getrouwd met mij en we hebben twee kinderen na verloop van tijd mijn man hekel aan me zo erg dat hij don ’t zelfs thuis te komen om Zijn kinderen die ik ook zo veel in de handen van mijn man te zien tot op een dag, hij eindelijk het huis verliet voor een andere vrouw meer dan twee jaar en deed Ik weet niet waarom ik het niet wilde horen, maar ik wilde het niet horen. arts met de e-mail dat de vrouw gaf dat iedereen die heeft een soortgelijk probleem contact opnemen met de grote man die echt helpen me om mijn tranen weg te vegen, hij vertelde me wat ik moet doen wou dat ik en hij vertelde me geen zorgen te maken dat ik niet zou moeten ontspannen dat mijn man zal me in de nex 48 uur belijden tot vergiffenis, echt precies 48 hou Ik heb een telefoontje van mijn man, vertelde me dat hij me zo erg mis, dat ik hem zou vergeven voor alles wat er gebeurde en dat hij nu thuis was, ik was erg blij. Zal ik hem beloofd dat ik deze geweldige getuigenis van de gehele voor het geval dat niemand te delen heeft vergelijkbare huizen deze grote man niet zou moeten contact Omdat ik echt weet wat ik ging door zonder mijn man.please als u een contact Uitdagingen Zijn e-mail via deze grote arts drogogodspellcaster @ gmail.com u kunt hem ook bereiken op zijn whatsapp +2349051206763

 33. olivia schreef:

  Een verbazingwekkend getuigenis op een speltoets die mijn man terug naar me heeft gebracht. Mijn naam is Olivia, ik ben van Florida, maar hier in Duitsland.
  Ik ben gelukkig getrouwd met een mooie en zorgzame man met twee kinderen. Zeven maanden geleden is er in mijn familie een zeer groot probleem geweest, tussen mij en mijn man, zo verschrikkelijk dat hij de zaak voor de scheiding voor de rechter heeft genomen. hij zei dat hij nooit meer bij me bleef, en dat hij me niet meer lief had, dus hij pakte uit het huis en maakte me en mijn kinderen door zware pijnen doorgegaan. Ik heb geprobeerd al mijn mogelijke middelen om hem terug te krijgen, na veel bedelen, maar alles in geen nut. en hij heeft bevestigd dat hij zijn beslissing heeft genomen en hij wilde me nooit meer zien. Dus op een avond, toen ik terug kwam van het werk, ontmoette ik een oude vriend van mij die van mijn man vroeg. Dus ik vertelde alles aan haar, dus ze vertelde me dat de enige manier waarop ik mijn man terug kan krijgen is een spellaster bezoeken, want het heeft ook echt voor haar gewerkt. Dus ik geloofde nooit in spelling, maar ik had geen andere keuze dan haar advies te volgen. Toen gaf hij me het e-mailadres van de spellaster die hem vroeger helpt. Dus de volgende morgen stuurde ik een mail naar het adres dat ze aan mij gaf, en de speltoeter verzekerde me dat ik mijn man terug zal krijgen. Wat een geweldige uitspraak !! Ik geloofde nooit, dus hij sprak met mij en vertelde me alles wat we moesten doen. Dan ongeveer 4 dagen later nadat we samen werken en bidden. Zo verrassend, mijn man, die me de afgelopen zeven 7 maanden niet heeft gebeld, belde me dat hij terugkomde. Zo geweldig!! Dus zo was hij dezelfde dag terug, met veel liefde en vreugde, en hij verontschuldigde zich voor zijn fout en voor de pijn veroorzaakte hij mij en mijn kinderen. Vanaf die dag was onze relatie nu sterker dan voorheen, met behulp van een spellaster. de boze dame die de voodoo-spelling gebruikt om mijn man van mij te stelen, riep nog steeds, maar mijn man was genoeg genoeg om haar te vertellen dat het tussen hen is, dat hij eindelijk weer naar zijn familie is geweest en hij blokkeert haar van alle contactenlijst.
  ik ben heel erg blij met mijn man nogmaals, dus alstublieft adviseer ik u daar om vriendelijk dezelfde e-mail te bezoeken dregbosolutioncenter@gmail.com, als u in een dergelijke toestand bent of u heeft een probleem met betrekking tot “uw ex terug. Dus dankzij deze Vader om mijn man terug te brengen en weer veel plezier in mijn familie te brengen.
  Probeer hem alsjeblieft via deze prive-e-mail, dregbosolutioncenter@gmail.com, en vertel alles aan hem en bedank me later ook nadat je een poging hebt gedaan. hou van je zo meneer meneer.

 34. ANGELA FOX schreef:

  Ik wil mijn getuigenis met iedereen delen. Na een relatie met mijn
  vriendje voor vijf jaar, brak hij met mij op, ik heb alles gedaan om hem te brengen
  terug, maar alles was tevergeefs, ik wilde hem zo veel terug, vanwege de liefde waar ik voor heb hem, ik smeekte hem met alles, ik maakte beloftes maar hij weigerde. Ik legde mijn uit probleem voor iemand online en zij stelde voor dat ik liever contact zou moeten hebben met een spelling caster die mij kan helpen om hem terug te brengen, maar ik ben het type dat nooit geloofde, ik had geen andere keuze dan het te proberen, ik stelde de spelletjes in, en hij zei dat er geen probleem was dat alles zou zijn oke voor drie dagen, dat mijn ex naar me terugkeert, hij stoot de spelling en verrassend in de tweede dag, het was om 17.00 uur. Mijn ex belde me, ik was zo verbaasd, ik antwoordde de oproep en alles wat hij zei was dat hij zo sorry was voor alles dat er gebeurde, dat hij wilde dat ik terugkom, dat hij zo veel van me houdt. Ik was zo blij en ging naar hem, Contact hem nu voor jouw
  relatie of huwelijksproblemen, hier is zijn whatsapp en email waar je dr Akhigbe kan bereiken

  WhatSAP nummer + 2349035428122
  Email akhigbespellhome@gmail.com

 35. tasha latham schreef:

  Hallo, mijn naam is Tasha, ik ging door een artikel en kwam erachter dat een man genaamd Dr Pomoh was. In mijn leven heb ik nooit gedacht dat er zoiets als geestelijke voorbidding is. Mijn probleem begon acht maanden terug toen de vader van mijn kinderen begonnen was met een beetje vreemd gedrag, ik wist nooit dat hij een affaire had buiten het huwelijkshuis. Het begint me op die trouwdag toen hij naar het huis kwam om zijn dingen te halen toen ik wist dat de situatie uit de hand was en hij vertelde me dat hij het huwelijk dat ik meer dan vijf jaar gebouwd heb was verward en verstomd, riep ik familie en vrienden, maar zonder nut. Maar ik bleef positief en geloofde dat ik hem kon terugkrijgen en hem laten blijven. zie je dat Pomoh mij heeft geholpen en we leven nu gelukkig. Dr Pomoh is zo’n mooie man, hij heeft me ook geholpen om mijn hartprobleem te stoppen. Dankzij hem en dank aan God voor het geschenk dat hij aan hem heeft gegeven. Als u enig probleem heeft, neem dan contact op met hem op deze email: godpomohspelltemple@gmail.com

  Contacteer hem voor het volgende en zie het geweldige werk van Dr Pomoh:
  (1) Als u uw ex terug wilt.
  {2} Als u op zoek bent naar een baan
  (3) U wilt op uw kantoor worden bevorderd.
  (4) U wilt dat vrouwen / mannen na u rennen.
  (5) Als u een kind wilt.
  (6) Je wilt rijk zijn.
  (7) je wilt huwelijksspellen krijgen
  (8) Verwijderen Ziekte en ziektes uit je lichaam Spells
  (9) Zakelijke spelling
  (10) Lotery winnende nummers.
  (11) terug te brengen verloren liefde
    en nog veel meer…….
  U kunt hem contact opnemen via email: godpomohspelltemple@gmail.com

 36. Camila Adrian schreef:

  Getuigenis over hoe ik mijn man terugkwam. Mijn wereld en mijn leven is terug !!! Na een jaar van gebroken relatie, verliet mijn man me zonder reden. Ik voelde me alsof mijn leven op het punt was om te stoppen, ik had bijna zelfmoord gepleegd. Ik was heel erg emotioneel beneden. (Dankzij een spellaster genaamd Dr IREDIA), die ik online ontmoette. Op een gelukkige dag, toen ik door het internet was, kwam ik veel getuigenissen over deze speeltoestand tegen. Sommige mensen hebben getuigen dat hij zijn ex-minnaar terug heeft gebracht, sommigen hebben getuigen dat hij baarmoeder herstelt, kanker, Hiv en andere ziekte genezen, sommigen hebben getuigen dat hij een spreuk kan geven om scheiding te stoppen enzovoort. Ik kwam ook over een bepaald getuigenis, het ging over een vrouw die CINDY heette, ze beweerde dat hij in minder dan twee dagen haar ex-liefhebber had teruggebracht en aan het eind van haar getuigenis droeg ze het IREDIA e-mailadres. Nadat ik alles had gelezen, besloot ik het eens te proberen. Ik heb contact opgenomen met hem via email drirediaherbalhome@gmail.com en verklaarde mijn probleem aan hem, hij vertelde me niet te zorgen, dat in 48 uur mijn man naar me terugkwam. Tot mijn verbazing kwam mijn man naar mijn huis en vroeg me om hem te vergeven. We hebben onze problemen opgelost en we zijn zelfs gelukkiger dan voorheen …
  Dr IREDIA is echt een begaafde man en ik zal niet stoppen met het publiceren van hem omdat hij een geweldige man is … Als u een probleem hebt en u zoekt een echte en echte spellaster om al uw problemen voor u op te lossen. Hij is legitiem. Neem contact op met hem op zijn email, DRIREDIAHERBALHOME@GMAIL.COM

 37. elena schreef:

  GELIEVE TE LEZEN HOE MIJN HERPES WERD GEBASEERD
  Dag iedereen,
  Ben zo blij dat ik de dokter bedoelde die me eindelijk van mijn herpesvirus genezen heeft, genaamd DOCTOR MULI, mijn naam is Elena, ik kom uit Califonia, VS. Ik wil mijn getuigenis geven aan het grote publiek over hoe deze geweldige man genaamd Dr. Muli mijn herpes geneest. Ik ben een HERPES-patiënt geweest gedurende meer dan EEN JAAR EN VIJF MAANDEN en ik heb mijn best gedaan tot ik deze dame tegenkwam toen ik naar Canada reisde voor een interview dat toevallig een herpespatiënt was, ik legde alles aan haar uit en zij vertelde me dat er een Grote KRUIDENARTS is die haar heeft geholpen haar herpes te genezen en ze gaf me zijn e-mailadres om contact met hem op te nemen en ik deed wat ze had gezegd. En de dokter vertelde me over zijn kruidenformule die herpes volledig kan genezen. Om eerlijk te zijn twijfelde ik in eerste instantie, maar later dacht ik erover na. Ik heb alles gedaan wat de dokter me vroeg en hij stuurde me het kruidengeneesmiddel via COURIER SERVICE. Toen ik het kruidengeneesmiddel volgens zijn instructies gebruikte, na 2 weken dat ik de Herpes-kruidengeneeskunde aanschouwde, ging ik voor een test, tot mijn grootste verrassing bevestigde de dokter dat ik herpes-vrij (negatief) was en zei dat ik geen herpes meer had in mijn systeem en tot nu toe heb ik nog nooit pijn of symptomen gevoeld. Dus ik zei dat ik moet getuigen van de goedheid van deze geweldige dokter voor het grote publiek. Als u lijdt aan dit Herpes-virus of een andere dodelijke ziekte, raad ik u aan om contact op te nemen met zijn werkende e-mail: mulijonathanherbalhome@gmail.com. Chat of bel / whatsapp: +2348147415238, ik verzeker u dat hij u net zo zal helpen als hij voor mij deed.

 38. dr sagbo schreef:

  MOET LEES VOOR ALLE HIV-AIDS / KANKER- EN HERPES-PATIËNTEN ***
  Mijn naam is DR DIBA ik ben dokter geweest
  al 28 jaar, geloof ik wanneer er GOD is, wortel
  kruiden, voorouders, voorouders er is geen ziekte in
  deze wereld die nu niet genezen kan worden. als je dat werd verteld
  dat HIV, KANKER, HERPES, TUBERCULOSE, PNEUMONIE, DIARREE,
  ZIKA VIRUS, IBOLA, MONKEYPOX SMALLPOX, CHICKENPOX, DENGE
  GELE KOORTS, CHOLERA, INFLUENZA, LONGKANKER
  of een dodelijke ziekte kan niet worden genezen, hij of zij is
  zo ver als je bent geboren door een vrouw, heb ik genezen
  meer dan 98 personen van deze ziekte uit het buitenland
  en Afrika. als je slachtoffer bent van een van deze dodelijk
  ziekte, verberg het alsjeblieft niet en houd het niet voor jezelf
  je sterft niet vóór je tijd. het leven is zoet als je het hebt
  goede gezondheid wees gewaarschuwd. ik kan ook elk type ziekte genezen
  noem maar op en ik hou ook van charme, medicijnen om op te groeien
  jouw zaken. charme om overal invloed en macht in te krijgen
  je doet, je kunt hierover contact met mij opnemen
  E-mail (drsagbo6088@gmail.com}
  Bel me op +23407019642881
  Bericht op whatsapp +23407019642881

 39. Obi Miracle schreef:

  WAT EEN PRACHTIGE LIEFDESPELL, MIJN ECHTGENOOT EN IK ZIJN WEER NA SAMEN NA 2 JAAR ECHTSCHEIDING, BEN ECHTER GEZEGEND DOOR DR.ZULU SPELL TEMPLE, ALLE DANK HEM KAN JE MET HEM VIA HAN MAKEN: +2347067468416, EMAIL: zuluspelltemple @ yahoo .com

  Ik ben Miracle Obi, uit Finland. Ik ben twee jaar geleden gescheiden geraakt van mijn man. Er was geen communicatie tussen ons. Ik kreeg het advies van familie en vrienden om het los te laten, het huwelijk te vergeten en verder te gaan met mijn leven. Ik wilde niet met iemand anders trouwen omdat ik diep van binnen nog steeds van mijn man hou. Ik was in zoveel pijn en verward, totdat ik online een getuigenis las over hoe Dr. Zulu een gebroken huwelijk herenigt met behulp van zijn spirituele betovering. Ik bleef zoveel getuigenissen lezen over hoe hij hielp om de echtscheiding te stoppen en de ex-geliefden terug naar hen terugbracht, en mijn geloof werd vernieuwd. Ik moet onmiddellijk contact opnemen met DR ZULU, een paar minuten later antwoordde hij en gaf me instructies over wat ik moest doen, nadat hij had voldaan aan de vereiste vereisten, stuurde hij me een pakket en gaf opdracht over hoe ik het moest gebruiken, wat ik deed. Enkele dagen later werd de communicatie tussen mij en mijn man hersteld. Ik zag hem na twee weken en we waren in staat om onze verschillen te regelen, hij knielde echt neer en smeekte me hem te vergeven. Zijn hier naast me terwijl ik deze getuigenis typ. Ik was op zoveel websites op zoek naar hulp, het zag er hopeloos uit, totdat ik in contact kwam met DR ZULU, die me hielp mijn vreugde te herstellen, sterker nog, ik ben de gelukkigste en gelukkigste vrouw ooit om haar man terug in haar te hebben leven. Als je een soortgelijk probleem hebt in je huwelijk, wil je dat je man of vrouw weer van je houdt, je hebt iemand waar je van houdt en je wilt dat hij of zij van je houdt in ruil daarvoor, je hebt een uitdaging in je huwelijk. DR ZULU SPELL TEMPLE is de oplossing voor je probleem, neem vandaag contact met hem op via of bel hem +2347067468416, e-mail: zuluspelltemple@yahoo.com

 40. Julian schreef:

  9 maanden geleden liet mijn verloofde me achter voor een ander meisje en vertelde me dat hij de relatie met mij niet opnieuw kon voortzetten, hij zei dat hij niet met me kon trouwen of iets met me te maken had omdat hij niet meer van me hield. Ik probeerde het om hem te vragen wat het probleem was, maar hij bleef rustig en liep weg en gedurende enkele maanden belde hij me niet of beantwoordde ik zijn telefoon niet met hem. Ik was in de war en wist niet wat ik moest doen totdat mijn vriend me vertelde hoe Heer Kakabu hielp helpen met haar huwelijk. Ik nam contact op met Lord Kakabu via e-mail en deed alles wat hij me vertelde, en enkele uren later belde Derick, mijn verloofde, mij op en smeekte hem hem te vergeven en sindsdien heb ik mezelf de opdracht gegeven om te vertellen hoe ik mijn verloofde terugkreeg. in een relatie crises of ziek zijn en genezing nodig hebben om elk soort ziekte te genezen ??? neem dan contact op met Lord Kakabu via e-mail: lordkakabumiraclework@hotmail.com

 41. sherrie schreef:

  Mijn ex vriendje ook brak met mij maar na contact met deze grote spell caster op greatmutaba@gmail.com mijn ex vriendje suikerriet terug naar mij

 42. cassetta schreef:

  WAUW!! Dit is het mooiste wat ik ooit heb meegemaakt en ik moet deze geweldige getuigenis delen … Ik bezocht hier een forum op internet op 8 oktober 2017, en ik zag een prachtige getuigenis van deze krachtige en geweldige spreukgieter genaamd Dr. Isikolo (isikolosolutionhome@gmail.com) op het forum..Ik geloofde het nooit, want ik heb nog nooit iets gehoord of geleerd over magie. Geen enkel lichaam had me kunnen overtuigen van magische spreuken, niet voordat Dr. Isikolo een fantastisch werk deed voor mij en hersteld mijn huwelijk van 6 jaar terug naar mij en bracht mijn echtgenoot terug naar mij in dezelfde 24 uur, net zoals ik lees op het internet .. ik was echt verbijsterd en geschokt toen mijn man knielde bedelend om vergeving en voor mij om hem terug te accepteren .. Ik heb echt tekort aan woorden en vreugde, en ik weet niet hoe veel ik je moet overbrengen Dr. Isikolo je bent een God die naar mij en mijn hele familie is gestuurd. En nu ben ik een blije vrouw nogmaals .. hier is zijn e-mail isikolosolutionhome@gmail.com dat kan voeg ook Dr.Isikolo toe aan whatsApp +2348133261196

 43. Ahiga Audrey schreef:

  Mijn naam is Ahiga Audrey, ik woon in Ohio, en ik ben gelukkig getrouwd met een lieve en zorgzame man met drie kinderen. Een heel groot probleem deed zich een jaar geleden in mijn familie voor, tussen mij en mijn man, zo verschrikkelijk dat hij de zaak voor de rechtbank aanhangig maakte voor een echtscheiding. hij zei dat hij nooit meer bij me wilde blijven, en dat hij niet meer van me hield. Dus verliet hij het huis en zorgde ervoor dat ik en mijn kinderen zware pijnen doormaken. Ik probeerde al mijn mogelijke middelen om hem terug te krijgen door veel bedelen, maar het mocht allemaal niet baten. Uiteindelijk bevestigde hij dat hij zijn beslissing heeft genomen en hij heeft me nooit meer willen zien.
  Op een noodlottige avond, toen ik terugkwam van het werk, ontmoette ik een oude vriend van mij die naar mijn man vroeg. Ik legde haar alles uit, dus vertelde ze me dat de enige manier om mijn man terug te krijgen, is om een ​​spell caster te bezoeken omdat het ook echt voor haar heeft gewerkt. In tegendeel, ik geloofde nooit in betovering, maar ik had geen andere keuze dan haar advies op te volgen. Ze gaf me het e-mailadres van de spell caster die ” wiseozizaspiritualhome@gmail.com ” is
  Dus de volgende ochtend stuurde ik een e-mail naar het adres dat ze me gaf en verzekerde de spreukmeester mij dat ik mijn man binnen twee dagen terug zal krijgen.
  Wat een geweldige verklaring !! lol !!! Ik heb het nooit geloofd, dus hij sprak met me en vertelde me alles wat ik moest doen. De volgende ochtend, verrassend genoeg, belde mijn man die me al meer dan een jaar niet heeft gebeld mij om te vertellen dat hij terugkomt . Zo geweldig toch?
  Wel, dat was hoe hij diezelfde dag terugkwam, met veel liefde en vreugde, en hij verontschuldigde zich voor zijn fouten en voor de pijnen die hij mij en mijn kinderen veroorzaakte. Vanaf die dag was onze relatie sterker dan voorheen. Bedankt voor de hulp van deze geweldige spreukgieter.
  Mijn advies voor alles daarbuiten om verschillende uitdagingen aan te gaan is contact opnemen met deze geweldige man en net als hij voor mij heeft gedaan, zal hij al je problemen oplossen. Je kunt hem een ​​e-mail sturen via dit e-mailadres. Ik beloofde hem dat ik de hele wereld over zijn magnifieke krachten ging vertellen. (Wiseozizaspiritualhome@gmail.com)
  als je in een dergelijke situatie verkeert, of als je een probleem hebt met “je ex terugbrengen, niet alleen dat hij kan
  je helpen
  1) word gepromoot in alles wat je doet.
  2) Verdien een goed geld of win een loterij.
  3) succes behalen in het bedrijfsleven.
  4) geestelijke problemen.
  5) win rechtszaak.
  6) Zoek naar je levenspartner.
  7) een goedbetaalde baan krijgen.
  8) Krijg controle over je huwelijk.
  9) genade krijgen en aantrekkelijk worden van mensen.
  10) verloren geld terugkrijgen.
  (11) genees je van alle ziekten. zowel geneesbaar als ongeneeslijk, net als HIV / AIDS, kanker of wat dan ook
  (12) zwangerschapsproblemen oplossen en u zegenen met baby’s.

  zijn e-mailadres is opnieuw (wiseozizaspiritualhome@gmail.com)

 44. jennifer schreef:

  Ik geloof nooit in spreuken over liefde totdat ik een vriendin van me ontmoette die me alles vertelde over DR.otutu die haar ex-vriendje terugbracht, zelfs toen ze me vertelde dat ik haar geloofde omdat ik dacht dat ze ook dezelfde neptijd wilde wielen om mijn geld weg te halen. Hoewel ik haar de kans gaf alles uit te leggen wat ze me over DR.otutu te vertellen had, zei ik tegen haar dat er veel oplichters zijn die ons geld willen nemen en ik zal nooit het slachtoffer worden, ook al is mijn verloofde die veronderstelt te trouwen voor mij over een paar maanden vanaf nu liet ik me geduldig wachten op een andere man hoewel ik zoveel van hem hield. ze vertelde me dat deze DR geen valse is dat hij echt is en dat hij veel mensen heeft geholpen hun geliefden terug te krijgen, dan vraag ik haar hoe deze spreuk werkt en wat de vereisten zijn die ik moet doen voordat hij kan ik de liefdesbetoveringen op me werpen? ze vertelde me dat ik hem een ​​e-mail moest sturen op dr.otutuhealinghome@hotmail.com en ik zou hem moeten vertellen wat ik wil. ik heb hem echt gemaild en hem verteld dat ik mijn ex-kerel terug nodig heb en hij vertelde me dat mijn vriendin haar juist naar mij heeft verwezen, en waarom twijfel ik aan zijn werk? hij zei dat zijn werk 100% zeker is en garandeert dat niemand ooit naar zijn tempel is gekomen en ook nog steeds hetzelfde is. ik werd stomverbaasd over zijn woorden die hij tegen me zei en er kwam een ​​gedachte bij me op: hoe weet deze dr alle dingen die we eerder bespraken? hij zei voordat hij aan mijn situatie kon beginnen, dat ik geloof moest hebben en op hem moest vertrouwen en andere spell caster moest verlaten en geduldig op de zijne moest wachten die, als ik alles kan zeggen, mijn geliefde binnen een uur weer terug zal hebben. ik zei oke ik geloof en beloof alleen met jou te werken, toen gaf hij me een formulier om te vullen wat ik deed en stuurde het naar hem met mijn foto’s ook en ook de foto’s van mijn ex-geliefde. hij antwoordde me in 30 minuten later en vertelde me dat zijn goden wat items nodig hebben om de betovering op mij te werpen en mijn probleem is heel gemakkelijk als ik deze items kan leveren. dan wanneer ik hem vraag hoe kan ik deze items krijgen en hoe kan ik hem naar hem sturen voor het uitbrengen van de liefdesbetovering, hij vertelde me dat ik me daar geen zorgen over hoefde te maken, dat er hier een itemsverkoper in zijn eigen land is die de items voor mij kan krijgen. dan vraag ik hem hoeveel kost het me om al deze items te kopen? hij vertelde me wat ik hem vol vertrouwen stuurde, na een uur later belde hij me en vertelde me dat mijn probleem was opgelost dat ik een uur moest wachten dat mijn liefde me zou vragen, wat ik deed volgens zijn woorden , toen het rond 18.00 uur was belde mijn ex me op dat als ik thuis ben, hij me dringend wil zien. Ik zei tegen hem, hoopte dat alles in orde was, hij zei ja toen zei ik tegen hem dat hij kon komen, mijn ex-kerel kwam bij mij terug en hij vroeg om vergiffenis dat hij wist wat hem overkwam. op dit moment ben ik zo blij omdat ik mijn geliefde terug heb terug en we zijn van plan om onze bruiloft die binnenkort komt, ik belde de dr en bedank hem heel erg en vraag hem wat ik als waardering voor hem zal doen, vertelde hij me ik zou mijn geld moeten vergeten en houden dat hij niet op mensengeld zit maar om mensen te helpen die ook hulp nodig hebben. Alles wat hij van me nodig heeft, is om meer getuigenissen over hem te geven, zodat mensen die hulp nodig hebben hem ook moeten e-mailen. waarom ben ik hier vandaag om mijn getuigenis te geven. moge uw goede heer hem blijven zegenen en hem voorspoed en wijsheid met een langer leven geven. dit is het dr e-mailadres drotutuhealinghome@hotmail.com je kunt hem ook whatsapp via zijn telefoonnummer +2349051417394

 45. sophie schreef:

  Wauw ben zo opgewonden, mijn vriend en ik zijn in kleine dingen terechtgekomen
  argumenten die later zijn geëscaleerd. Veel van die dingen zijn mijn schuld, maar ik
  nooit gedacht dat ik hem zou verliezen omdat we verliefd zijn. Hij vertelde me gisteren
  dat hij van me houdt maar klaar is. Dat de gevechten hem nog te veel pijn doen. ik
  Ik kan niet geloven dat ik hem zo pijn heb gedaan en ik zou niets liever willen dan een ander
  kans om hem en mezelf te bewijzen dat ik mijn onzekerheden weg zal snijden
  Ik heb deze relatie ingebracht. Ik heb er alles aan gedaan om deze strijd te beëindigen
  tussen ons, werkte niet, dus ik moest de hulp inroepen van een spreukgieter wie ik was
  online ontmoet en beloofd om me te helpen hem terug te brengen naar mijn leven in 2 dagen
  tijd. ik was hier niet echt zeker van, maar ik was echt wanhopig dat ik
  moest alles doen wat de betoverancier mij vroeg. het was op de tweede dag om
  17.00 uur op vrijdag, ik klopte op de deur en tot mijn grote verrassing, het
  was mijn vriendje, het eerste dat hij zei, was dat hij me vergeven en
  hij zal me nooit meer verlaten, ik ben zo blij met wat deze spreukgieter is
  en naar deze productpagina en grafische liefdeswaan omdat het echt helpt en werkt
  voor mij wil ik ook dat de wereld hiervan profiteert. als je zijn hulp nodig hebt
  je kunt hem bereiken voor alles over een relatieprobleem, om je ex te krijgen
  terug sparen en bescherm je huwelijksleven met je soulmate contact met hem op
  nu want hij is zo krachtig en echt. Stuur hem nu een e-mail naar drogogodspellcaster@gmail.com

 46. pim schreef:

  @jannes, volgens mij is er een probleempje.. 😉

 47. sherrie schreef:

  Hallo dank greatmutaba@gmail.com voor terug te brengen mijn ex vriendje met zijn liefde spell, dank u

 48. Opper Oduduwa schreef:

  Ik ben Cheif Oduduwa. Ik kan namens jou betoveren met betrekking tot een relatie, je financiële situatie, toekomstige evenementen of wat dan ook belangrijk voor je is. Ik heb de kracht en ik gebruik de kracht. Ik kan de koers van je bestemming veranderen. Neem contact op met mij en ik zal een betovering voor je uitspreken. Vertel me wat je wilt en ik ga over mijn werk. Is het iemand of iets dat je wenst te hebben? Wilt u rijkdom, geluk of een partner E.T.C.
  Verloren minnaarspecialist
  1. We brengen verloren geliefde terug
  2. Wil je je geliefde winnen?
  3. We helpen alleenstaanden om partners te vinden
  4. Wil je trouwen?
  5. Liefdesattractie
  6. Gehuwde problemen en echtscheiding
  8. Liefdesgedeelte
  Dit alles gedaan in 1 – 7 dagen, Privacy-plaats strikt
  vertrouwelijk Resultaat 100% Gegarandeerd en ik heb goddelijke krachten die je in staat stellen verbinding te maken met je voorouders of voorouders om je leiding in het leven te geven en je in staat te stellen de koers van je bestemming te veranderen
  Neem voor vragen over mijn diensten per telefoon of per e-mail contact met me op. Ik zal u 24 uur per dag, 7 dagen per week graag helpen. Neem voor een onmiddellijk antwoord contact met mij op via
  +918 147 834 968.
  E-mail: cheifoduduwa@hotmail.com
  Opper Oduduwa
  http://oduduwaspells.simplesite.com/

 49. Nora Vargas schreef:

  I feel so joyful today because of the help Doctor Zakuza has rendered to me for getting my Husband back. I’ve been married for 6 years and it has been so terrible because my husband was cheating on me and was seeking for a divorce. But when i came across Doctor Zakuza E-mail address on the internet posted by a lady, i decided to get in touch with him and i explained my situation to him and then seek his help but to my greatest surprise he told me that he will help me with my case for there is no problem without a solution. Here i am celebrating because my Husband is back home and am really enjoying my marriage and what a great celebration. I will keep on testifying on the internet because Doctor Zakuza is truly a helper who God has sent to help us all. Why not contact Doctor Zakuza now if you are facing any challenges in your relationship life. E-mail: Doctorzakuzaspelltemple@yahoo.com

 50. Dr. Kavaki schreef:

  Goede dag
  Ik ben Susan Thomas, ik wil dr Kavaki bedanken voor de hulp die hij mij heeft gegeven door de liefde van mijn leven terug te brengen naar mij. Mijn man die me verliet voor een andere vrouw is eindelijk terug op zijn knieën gekomen en smeekte me om te vergeven en hem terug te nemen nadat hij me in de steek liet toen ik op zoek was naar een oplossing op het internet over hoe ik hem kon terughalen, dus ik zag de getuigenis van een meisje die zei dat Dr. Kavaki haar hielp om haar geliefde terug te brengen met zijn magische betovering, dus besloot ik om hem te contacteren voor hulp en vandaag ben ik erg blij om de wereld te vertellen dat ik vandaag een gelukkige vrouw ben, want omdat ik nu spreek, is mijn man terug voorgoed thuis en we leven gelukkig allemaal gebeurde met de hulp van de magische betovering van Dr. Kavaki. Heb je hulp nodig om je man, vrouw, vriend / vriendin of familielid terug te krijgen, of heb je hulp nodig, neem dan contact op met Dr. Kavaki via e-mail voor hulp: kavakispelltemple@outlook.com

 51. Dr. Kavaki schreef:

  Goede dag
  Ik ben Susan Thomas, ik wil dr Kavaki bedanken voor de hulp die hij mij heeft gegeven door de liefde van mijn leven terug te brengen naar mij. Mijn man die me verliet voor een andere vrouw is eindelijk terug op zijn knieën gekomen en smeekte me om te vergeven en hem terug te nemen nadat hij me in de steek liet toen ik op zoek was naar een oplossing op het internet over hoe ik hem kon terughalen, dus ik zag de getuigenis van een meisje die zei dat Dr. Kavaki haar hielp om haar geliefde terug te brengen met zijn magische betovering, dus besloot ik om hem te contacteren voor hulp en vandaag ben ik erg blij om de wereld te vertellen dat ik vandaag een gelukkige vrouw ben, want omdat ik nu spreek, is mijn man terug voorgoed thuis en we leven gelukkig allemaal gebeurde met de hulp van de magische betovering van Dr. Kavaki. Heb je hulp nodig om je man, vrouw, vriend / vriendin of familielid terug te krijgen, of heb je hulp nodig, neem dan contact op met Dr. Kavaki via e-mail voor hulp:: kavakispelltemple@outlook.com

 52. fredrick schreef:

  Ben hier om mijn levenservaring te delen hoe ik mijn vrouw terug kreeg die mij verliet voor een andere man. Ik ben 16 jaar getrouwd en ik had geen kind. mijn vrouw is nooit zwanger geraakt, we waren gelachen door mijn vrienden en buren, daarom liet mijn vrouw me achter voor een andere man omdat ze de schaamte niet meer kon verdragen. ik was erg in de war en gefrustreerd, ik voelde me als moord omdat ik zo veel van mijn vrouw hou, ik kan niet zonder haar blijven op een dag besloot ik om online te gaan om hulp te zoeken hoe ik mijn verloren vrouw terug kon krijgen het was daar waar ik aankwam het getuigenis van een man uit Australië die op dezelfde manier de mijne had en hij getuigde hoe dr OKORO hem hielp om zijn vrouw binnen 48 uur terug te brengen en ze vertrekken gelukkig samen met drie kinderen. ik was echt van plan om het eens te proberen, dus ik neem contact op met dr.OKORO via de e-mail die de man gaf dat iemand anders hetzelfde probleem heeft met dr.OKORO. ik heb hem de afgelopen 16 jaar over mijn probleem verteld en hij zei me dat ik me geen zorgen hoef te maken dat ik op de juiste plek ben waar alle problemen zijn opgelost. dat gaat me helpen met de kracht van zijn goden en voorouders dat mijn vrouw de volgende twee dagen naar mij terug zal keren en hij geeft me de volgende 9 maanden tijd dat mijn vrouw zal bevallen. dus hij vertelde me wat ik moest doen, wat ik deed zonder tijd te verspillen, echt de volgende 2 dagen maar de vrouw belde me en ze begon te smeken dat ze niet echt wist wat haar overkwam. Ik was verrast toen mijn vrouw me dat vertelde ze was zwanger, ik was niet echt gelukkig omdat ik dacht dat ze met de zwangerschap kwam na 9 maanden dat ze de geboorte gaf aan de tweeling GABRIEL en GABRIELA en ik ging voor DNA-test de kinderen zijn van mij toen was ik erg blij. alsjeblieft als je een probleem hebt zal ik je adviseren om contact op te nemen dr.OKORO is echt via zijn e-mail (drokorodspellcaster@gmail.com)

 53. monica schreef:

  Ik ben hier om getuigenis af te leggen van hoe ik mijn vriendje terug heb gekregen, samen voor meer dan 4 jaar en alles ging goed met ons en we zijn altijd blij. tot op een dag mijn vriend zich begon te gedragen op een manier die ik niet kon begrijpen, ik was erg in de war door de manier waarop hij met me omgaat en later die maand belde hij me niet meer en belde zijn zus en vertelde haar dat hij het met mij gedaan had, ik vroeg hem wat ik verkeerd heb gedaan om dit van hem te verdienen, alles wat hij zei dat hij me uit zijn leven wilde en niet meer terug wilde zien in zijn leven, ik was boos en ook gefrustreerd weet niet wat ik moet doen, Ik was meer dan 2 weken ziek vanwege de manier waarop hij me behandelde. ik hou zoveel van hem dat hij alles voor mij was, zonder hem is mijn leven onvolledig. op een dag besloot ik om online te gaan om te zoeken naar hulp. Daar kwam ik de testiomny tegen van een vrouw die getuigde hoe dr. JOJO haar echtgenoot binnen 72 uur terugbracht, ik geloof nooit in al die betovering van iets. maar ik besloot om te proberen of er iets goeds uit zal komen vanwege het feit dat ik hem niet wil verliezen. Ik nam contact op met Dr.JOJO met het e-mailadres dat de vrouw had gegeven (drjojohealingcenter@gmail.com). Hij vertelde me dat mijn vriend is meegenomen door een andere vrouw en dat ze hem betoverd heeft, daarom haat hij me plotseling. toen vertelde hij me dat hij de spreuk van hem moest uitschrijven waardoor hij in de komende 72 uur bij mij terugkwam, hij eiste dat sommige dingen de betovering zouden uitspreken na 3 dagen dat mijn vriend me belde en hij vertelde me dat ik zou moeten vergeef hem, hij begon zijn verontschuldigingen aan te bieden en zei dat hij nog steeds van me houdt dat hij niet wist wat er met hem gebeurde dat hij me verliet. het was de betovering die de Dr.JOJO, die op hem werd uitgezonden en die hem terug liet komen, vandaag en ik op het punt staan ​​om onze bruiloft te doen. Dank aan Dr.JOJO voor wat hij voor mij deed, ik zou vandaag niets zijn geweest, anders dan om je grote hulp. ik wil jou mijn vrienden die dit soort liefdesproblemen doormaken om hun man, vrouw of ex vriend en vriendin terug te halen (drjojohealingcenter@gmail.com) en je zult zien dat je probleem zal worden opgelost.

 54. daniela schreef:

  Ik werd gek toen mijn man het uitmaakte en me verliet voor een andere vrouw. Allemaal dankzij PROPHET OSULA, de beste liefdesdrinkautomaat online die me hielp om mijn man vandaag terug te brengen en geluk in mijn huwelijk te herstellen … Ik ben DANIELA JOE bij naam ik woon in Engeland. Mijn man verdween met me en liet me achter bij een andere vrouw, en ik wilde hem terug. Ik was zo gefrustreerd en ik kon niet weten wat ik hierna nog een keer moest doen, ik hou zoveel van mijn man maar hij bedroog me met een andere vrouw en hierdoor raakte hij uit elkaar zodat hij met de andere kon trouwen dame en deze dame, ik denk dat ik hekserij met mijn man gebruik om hem mijn en mijn kinderen te laten haten en dit was zo kritiek en niet opgevraagd, ik huil de hele dag en nacht voor God om me een helper te sturen om mijn man terug te krijgen !! Ik was echt overstuur en ik had hulp nodig, dus ik zocht online naar hulp en kwam een ​​website tegen die suggereerde dat PROFET OSULA spellen kan helpen ex snel terug te krijgen. Dus ik vond dat ik hem moest proberen. Ik nam contact met hem op en hij vertelde me wat ik moest doen en ik deed het toen betoverde hij me. 48 uur later belde mijn man me echt op en vertelde me dat hij me zo erg mist, Oh My God! ik was zo blij en vandaag ben ik weer blij met mijn man en we leven vreugdevol samen als één grote familie en ik dank de krachtige spell caster PROPHET OSULA betovering, hij is zo krachtig en ik besloot mijn verhaal te delen op het internet dat PROFET OSULA betovering is de beste spell caster online die ik altijd zal bidden om lang te leven om zijn kinderen te helpen in de tijd van problemen, als je hier bent en je geliefde je afrekent, of je man verhuisde naar een andere vrouw, huil niet meer , neem contact op met deze krachtige spellcaster via zijn e-mail op (prophetosula94@gmail.com}

 55. Sara schreef:

  Ja, het is mijn beurt voor een getuigenis. Het is mijn beurt om gelukkig te zijn. Bedankt ras man van wijsheid en macht, pater Okosu. Ik zag verschillende getuigenissen over je goede werken over hoe je gebroken huwelijken en relaties hebt gered, mensen rijk en rijk hebt gemaakt, hoe je verschillende ziekten hebt genezen. Ik heb je een rechtszaak gegeven en ja, je hebt me niet in de steek gelaten. Hij hielp me met het winnen van de loterij en bracht mijn man terug naar huis na 4 jaar van vertrek zonder een goede reden. Ik ben er trots op dat ik de moedige stap heb gezet om Vader Okosu een rechtszaak te geven. Bedankt dat je me niet teleurstelt. Ik zal blijven spreken over je goede werken aan de mensen van deze wereld. En ik bid de goede Heer zal je blijven gebruiken om mensen met hun problemen te helpen. Je kunt vandaag ook contact opnemen met Dr. Okosu voor oplossingen voor elk probleem, of dit nu een fysieke, spirituele, financiële relatie of huwelijksproblemen of zelfs een medisch probleem is en ik weet dat Dr. Okosu niet zal falen omdat hij mij ook niet in de steek heeft gelaten. Dit is zijn contactpersoon.

  E-mail: drokosu01@gmail.com of zijn whatsaapnummer +2348119663571

  Mijn naam is Sara en zijn naam is Dr. Okosu, maar ik noem hem vader Okosu omdat hij inderdaad een echte vader voor me is. Dank U, mijn vader, ik ben voor altijd Dankbaar.

 56. MARIA schreef:

  Bună, eu sunt MARIA După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, el
  sa despartit de mine, am facut tot posibilul sa-l aduc inapoi, dar totul a fost
  în zadar, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, eu
  la implorat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat
  problemă pentru prietenul meu și ea a sugerat că mai degrabă ar trebui să contactez o vrajă
  care mi-ar ajuta să arunc o vrajă să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul
  care nu credea niciodată în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, am trimis prin poștă
  vrăjitoare, și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi
  bine înainte de trei zile, ca fostul meu să se întoarcă la mine în trei zile, el
  a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, a fost în jurul orei 16:00. Mele
  ex, mi-a spus, am fost atât de surprins, am răspuns la telefon și tot ce a spus a fost
  că a fost atât de rău pentru tot ce sa întâmplat că vrea să fac asta
  întoarce-te la el, că mă iubește atât de mult. Am fost atât de fericit și m-am dus la el
  așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am
  a promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș face-o
  să fie de ajutor pentru o astfel de persoană prin trimiterea lui sau ei la singurul real și
  un vrăjitor puternic care ma ajutat cu propria mea problemă, îl puteți contacta
  prin e-mailul său: prophetosula94@gmail.com

 57. laura schreef:

  ik wil DR ZAMA bedanken voor het helpen mijn ex terug te krijgen na het uiteenvallen. De grote DR ZAMA kan ook veel huwelijksproblemen oplossen en nog veel meer. E-mail hem via zamaspelltemple@gmail.com

 58. fred schreef:

  Zoek iets anders op!, op deze site vind ik, zit je verkeerd.

 59. ProphetOjo schreef:

  Mijn naam is ProphetOjo, ik ben een professionele spell caster, gespecialiseerd op alle gebieden van liefde, geld, macht, succes, ziekte, geluk en hekserij. Ik kan je helpen bij het oplossen van problemen of wensen. Ik heb meer dan 40 jaar ervaring in de Spellcasting / Spirituele Heling. In de loop van de jaren heb ik voor gewerkt
  duizenden klanten in meer dan 25 landen over de hele wereld, wat een bewijs is van het succes dat ik elke dag bereik. Heb je liefdesproblemen / problemen die je moet oplossen? Ik heb een verscheidenheid aan spreuken die je leven voor altijd zullen veranderen. Ben je een geliefde verloren? Ben je verliefd op iemand die dat wel doet
  lijkt het niet om jou te geven? Belooft iemand je iets en weigert hij je te geven na het verzamelen van je geld? email me nu en ik zal al mijn krachten gebruiken om je dromen waar te maken. Heb je het moeilijk om rond te komen? Ondergaat u een financiële crisis en kunt u niet al uw rekeningen betalen? Ik zal je helpen door een van mijn veelgevraagde geldspellen te casten. Ik kan je helpen je inkomen te vergroten, je baan op te zetten, je te helpen succes te behalen op veel gebieden, je geluk te verbeteren en nog veel meer … Leef je in constante angst? Heb je een beschermende spreuk nodig? e-mail me nu en ik zal u een zeer krachtige bescherming geven die u en uw geliefden tegen kwaad zal beschermen. Wacht niet tot het te laat is. Ik kan u helpen met eventuele problemen waarmee u te maken kunt krijgen. Neem nu contact met mij op voor onmiddellijke resultaten.
    Uw betere manier om een ​​oplossing te krijgen. prophetojo1253@gmail.com.
    Je kunt dit bericht ook doorsturen naar je vrienden zodat ze een oplossing kunnen krijgen, en DeGreatGod zal je zegenen terwijl je dat doet om anderen te helpen.

 60. THERESA WILLIAMS schreef:

  Hallo, ik ben Theresa Williams Na jarenlang in relatie te zijn geweest met Anderson, brak hij het uit, ik deed al het mogelijke om hem terug te brengen, maar alles was tevergeefs, ik wilde hem zo graag terug vanwege de liefde die ik voor hem heb, Ik smeekte hem met alles, ik deed beloften maar hij weigerde. Ik legde mijn probleem uit aan mijn vriend en zij stelde voor dat ik liever contact zou opnemen met een spreukgieter die me zou kunnen helpen een spreuk uit te brengen om hem terug te brengen, maar ik ben het type dat nooit in betovering geloofde, ik had geen keus dan het te proberen, ik mailde de spreukgieter en hij vertelde me dat er geen probleem was dat alles voor drie dagen in orde zou zijn, dat mijn ex voor drie dagen naar me terug zou keren, hij sprak de betovering en verrassend op de tweede dag, het was rond 16.00 uur. Mijn ex belde me op, ik was zo verrast dat ik de oproep beantwoordde en het enige wat hij zei was dat het hem speet wat er gebeurde dat hij wilde dat ik bij hem terugkwam, dat hij zoveel van me hield. Ik was zo blij en ging naar hem toe, zo zijn we weer gelukkig samen gaan leven. Sindsdien heb ik beloofd dat iedereen die ik ken die een relatieprobleem heeft, een dergelijke persoon zou kunnen helpen door hem of haar door te verwijzen naar de enige echte en krachtige spell caster die me hielp met mijn eigen probleem. e-mail: {drogunduspellcaster@gmail.com} u kunt hem e-mailen als u zijn hulp nodig heeft in uw relatie of in een andere zaak.

  1) Houd van spreuken
  2) Lost Love Spells
  3) Echtscheidingen
  4) Huwelijksspreuken
  5) bindende spreuk.
  6) Break-up spreuken
  7) Verban een overleden minnaar
  8.) U wilt promotie maken in uw kantoor / Loterij-spreuk
  9) wil je geliefde tevreden stellen
  Neem contact op met deze geweldige man als u problemen ondervindt met een duurzame oplossing
  via {drogunduspellcaster@gmail.com}

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.