Knal moeiteloos de bergen op met een e-bike.

Kleinwalsertal
Lees verder >

Een zomervakantie waar je nog lang gaat van nagenieten!

les menuires
Lees verder >

Les Menuires biedt betaalbare gezellige accommodatie en een schitterende omgeving om jezelf in te verliezen.

Een paradijs voor jong en oud, de ideale zomerbestemming.

Les Menuires
Lees verder >

Beleef een vakantie voor het ganse gezin in Les Menuires.

Grenzenloos Wandelen in Kleinwalsertal
Lees verder >

Rondom de bergen en de prachtige kleurrijke wereld van Kleinwalsertal. Boek nu jouw wandelvakantie met de speciale zomerweken.

Kleinwalsertal
Lees verder >

Overwin de bergen, ga op via ferrata in het Kleinwalsertal.

Ontdek het mooiste panorama in dit prachtige stukje Oostenrijk.

Les Menuires
Lees verder >

Wandelen, mountainbiken, klimmen, dat kan je hier in de mooie natuur.

les menuires
Lees verder >

Les Menuires biedt betaalbare gezellige accommodatie en een schitterende omgeving om jezelf in te verliezen.

LES MENUIRES
Lees verder >

Een sportieve gezinsvakantie kan je perfect vinden in Les Menuires.

De leukste zomerevenementen voor het hele gezin.

De 2e “Top” 2013/2014 van leuke feitjes en weetjes wintersport

check ook eens

14 Reacties

 1. vanDam schreef:

  Leuk heb wel eens in de grootste lift gezeten of eigenlijk gestaan.
  Weet iemand wat de langste sneeuwval is ooit gemeten? Heb op Discovery of NGC wel eens een programma gezien van iemand die met zijn auto vast kwam te zitten in een sneeuwstorm die meer dan 2 weken aanhield. Was ergens in het Andes gebergte dacht chili.

 2. Dennis schreef:

  Leuk bericht, en grappige weetjes 🙂 Ben wel benieuwd hoe ze die sneeuwvlok ooit gemeten hebben, want een vlok is een vlok zolang deze omlaag komt. Eenmaal gevallen is ’t geen vlok meer, lijkt me.

  Op de site vaan Doppelmayr staan nog meer interessante liften. Zo is er in Caracas een Metrolift, die een hogergelegen, vrij geisoleerde wijk met 40.000 inwoners (voorheen alleen bereikbaar per steile trappen en wenteltrappen) verbindt met het metrostelsel. De liftverbinding heeft 5 stations en is de eerste ter wereld met twee bochten van 90 graden.. http://www.doppelmayr.com/index.php?id=2193&L=3

  Overigens, het is sowieso, en niet zoiezo (uitspr: zooi-e-zo)

 3. montafon harold schreef:

  de ski tunnel is op de hochjoch en staat alleen in verbinding met de silvretta de rest ligt wel in het gebied maar dan moet je de bus of auto gebruiken om bij de hochjoch te komen

 4. Marco schreef:

  Met de nieuwe Grasjochbahn staat alles nu in verbinding met elkaar Harold. je bent er wel eerder met de bus vanuit Gaschurn, maar binnen 45 minuten ben je er ook via de pistes. je gaat vanaf Gaschurn met de Valisera I omlaag en dan omhoog naar Hochjoch. Alleen het skigebied Golm staat niet in verbinding.

 5. montafon harold schreef:

  @Marco, wat jij zegt klopt helemaal (zeg ik ook in mijn berichtje), maar ik reageerde eigenlijk op het feit dat Gargellen (en idd Golm) niet in verbinding staat met Silvretta Montafon. Hier heb je toch echt een bus of auto nodig..

 6. marco schreef:

  Hebben we beide gelijk. Alleen gezien van andere invals hoeken. 😉

 7. Renate schreef:

  Leuke weetjes wederom

  Ik hoef geen abonnement meer op Quest 😀

 8. henrieke schreef:

  saai gaap gaaap sorry

 9. henrieke schreef:

  saai gaap gaap sorry echt saai wil je er iets aan veranderen zet dit erop want dit vinden er meer je bent zieleg als je het niet doet het betekent dat je het zelf ook vind

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.