led_suit_snowboarder L.E.D. Surfer

Jeanette Murck maakte me op onze facebook pagina wintersportweer (please like!) attent op deze waanzinnige in Tignes opgenomen video van de pro snowboarder William Hughes alias L.E.D. Surfer. Zie hierrr voor achtergronden van de productie.

“Eeuwige sneeuwvelden”
Mooi om de nacht mee in te gaan na deze heftige dagen en ook een herinnering aan het feit dat ondanks alle ellende het skiën of snowboarden door maagdelijke poedersneeuw een hemelse ervaring is die we nooit als kind met het badwater zullen weggooien. Toen ik in 1993 24 uur in coma was had ik een visioen van een soort “eeuwige sneeuwvelden”. Hoe het ook verder zal gaan met Prins Johan Friso hoop ik dat hij ook een dergelijke ervaring heeft na de ellendige momenten van paniek.  

En toch de komende dagen tenminste in Oostenrijk en Oost-Zwitserland gewoon óp de piste blijven. En daarom afsluitend de Bizztravel Sneeuwhoogte App Uploads van vrijdag en zaterdag waarop geen offpiste uit die regio’s te zien is…

[fbphotos id=355641164470095] 

Hajo

Over Hajo

Hajo Smit is wintersport- en sneeuwgoeroe en bovenal de nationale wintersportweerman. Op deze blog vind je tijdens de wintermaanden dagelijks nieuwe berichten! Meer weten over Hajo? Volg Hajo eventueel ook op en op en op twitter.

, , , , ,

3 Reacties op "En toch is poedersneeuw skiën of snowboarden hemels"

 1. jordy

  19 februari 2012 om 00:38 Beantwoorden

  Wat een spectaculaire beelden! Echt gaaf..

 2. Harm

  Harm

  19 februari 2012 om 08:06 Beantwoorden

  Had hem al gezien maar vroeg me af hoe hij in vredesnaam kan zien waar hij heen gaat.. Met zoveel licht dicht bij je is het alleen maar lastiger om in de diepte te kijken..

  Wel erg spectaculair..

 3. Hajo

  Hajo

  19 februari 2012 om 08:16 Beantwoorden

  @Harm: simpel antwoord -- hij kent de helling waarschijnlijk erg goed -- dan hoef je niet zo veel te zien -- en als het ook een beetje een helde nacht is in een kleine maan al genoeg om je weg te vinden en geeft zijn eigen pak in een flinke cirkel minstens zo veel licht als de maan.

Reageer op dit bericht

Niet elke keer je gegevens invullen? Maak dan snel een account aan!Hajo Smit